ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πιστεύει στην ανατροπή με ΠΑΟΚ ο Ρισβάνης

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σπύρος Ρισβάνης πιστεύει ότι ο Ατρόμητος μπορεί να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ και να πάρει η ομάδα του την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Τι ανέφερε για τη μάχη του τίτλου.

O κεντρικός αμυντικός του Ατρομήτου, Σπύρος Ρισβάνης, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena fm 89,4" για το παιχνίδι του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ για τον θεσμό του Κυπέλλου και τις πιθανότητες πρόκρισης της ομάδας του μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα.

Aναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν πιστεύει ότι ο Ατρόμητος έχει πιθανότητες πρόκρισης: "Είμαστε μία ομάδα η οποία έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει αρκετά πράγματα. Είμαστε ήδη προετοιμασμένοι για το παιχνίδι".

Για το αν πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να πετύχει σκορ πρόκρισης απέναντι στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος: "Πιστεύω ότι είναι ένα παιχνίδι, το οποίο θα εξαρτηθεί και από εμάς αρκετά. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή ομάδα, αλλά εξίσου καλοί είμαστε και εμείς. Έχουμε δείξει ότι με μεγάλους αντιπάλους τα καταφέρνουμε ακόμα καλύτερα".

Για τις σκέψεις της ομάδας του μετά το πρώτο παιχνίδι: "Εμείς θα πάμε για το καλύτερο και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα το ευχαριστηθούμε πρώτα απ’ όλα και είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα".

Για το αν ο Ατρόμητος θα ρίξει περισσότερο βάρος στο πρωτάθλημα σε σχέση με το Κύπελλο: "Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

Για τον ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Αλλά εμείς δεν κοιτάμε την αντίπαλη ομάδα, κοιτάμε να είμαστε εμείς καλοί και μετά όλα τ’ άλλα".

Για το αν το σκορ του πρώτου αγώνα αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού: "Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο απ’ αυτό το παιχνίδι".

Για το αν ο ευρωπαϊκός στόχος είναι εφικτός: "Ναι εννοείται πως είναι εφικτός. Αυτός είναι από την αρχή ο στόχος. Μπορεί να ήμασταν πρώτοι, δεύτεροι, δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε, αλλά ο στόχος μας είναι ο ευρωπαϊκός και η τέταρτη θέση".

Για το ποια ομάδα πιστεύει ότι θα κατακτήσει τον τίτλο: "Νομίζω ότι θα κριθεί στα ντέρμπι. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει πάρει μία διαφορά. Αλλά πιστεύω ότι όλες οι ομάδες θα παλέψουν και όλα θα κριθούν στα ντέρμπι".

Για το αν ο Ατρόμητος θα αποτελέσει ρυθμιστή στο φετινό πρωτάθλημα: "Εγώ δεν θα το έλεγα έτσι. Θα έλεγα ότι είμαστε κι εμείς μέσα σε αυτές τις ομάδες".

Για την συνύπαρξη του με τον Χατζηισαΐα και για τον Γιαννούλη: "Νομίζω ότι είναι δύο παίκτες οι οποίοι θα έπρεπε να έχουν πάρει περισσότερες ευκαιρίες σε μεγαλύτερο επίπεδο.” Είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες και πολύ καλοί άνθρωποι".

Για τον Ουάρντα: "Ως παίκτης και ως ποδοσφαιριστής είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος. Ως προσωπικότητα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί”. Έχουμε καταφέρει να έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και νομίζω ότι για αυτό πραγματοποιεί πολύ καλά παιχνίδια".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ