ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πήρε κανονικά άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα ο Ατρόμητος

Πήρε κανονικά άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα ο Ατρόμητος

Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση της ΠΑΕ Ατρόμητος κατά της απόφασης για ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής στη Super League, το οποίο σημαίνει πως οι Περιστεριώτες θα συμμετάσχουν κανονικά στο νέο πρωτάθλημα.

Την 1η Αυγούστου η ΕΠΟ αποφάσισε να ανακαλέσει το πιστοποιητικό συμμετοχής του Ατρομήτου στη Super League, με αφορμή τη δικαστική διαμάχη με τον Σωκράτη Φυτανίδη. Ο έμπειρος στόπερ είχε καταθέσει προσφυγή εις βάρος του Ατρόμητου και πλην των χρημάτων που αξιώνει ζήτησε να ανακληθεί και η άδεια.

Οι Περιστεριώτες προσέφυγαν στη επιτροπή εφέσεων της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και δικαιώθηκαν, αφού το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης αποφάσισε να εξαφανίσει την αρχική απόφαση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ έκανε σήμερα δεκτή την έφεση της ΠΑΕ Ατρόμητος κατά της άδικης και εσφαλμένης απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης (καταγγελία Φυτανίδη).

Αποκατέστησε την τάξη και τη νομιμότητα υιοθετώντας πλήρως την ορθότητα θέσεων και απόψεων της ομάδας μας που προκύπτουν μέσα από τους εγχώριους και διεθνείς κανονισμούς FIFA και UEFA.

Η απόφαση της ΕΠΟ:

Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση αφού εξέτασε τον φάκελο Αδειοδότησης, την απόφαση του Π.Ο.Α. και την ασκηθείσα έφεση της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923 ΑΠΣ, δέχθηκε την έφεση και εξαφάνισε την υπ’ αριθμόν 32/1-8-2017 απόφαση ανάκλησης του ΠΟΑ και διατήρησε σε ισχύ την υπ’ αριθμόν 3/15-5-2017 χορηγηθείσα άδεια.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24