ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πετυχημένη η επέμβαση του Κοντοέ

Πετυχημένη η επέμβαση του Κοντοέ
Κοντοές INTIME SPORTS

Σε τέσσερις με πέντε εβδομάδες υπολογίζεται η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους για τον αμυντικό του Ατρόμητου Γιάννη Κοντοέ.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη το πρωί η αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε ο Γιάννης Κοντοές ο οποίος αισθανόταν ενοχλήσεις στο γόνατο από την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας του Ατρόμητου. Ο έμπειρος αμυντικός θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα 4-5 εβδομάδων ενώ την Πέμπτη θα βγει από το νοσοκομείο και θα ξεκινήσει άμεσα την αποθεραπεία του αρχικά με πισίνα και ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Σε ότι έχει να κάνει με την αποστολή της ομάδας του Ατρόμητου βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης στα Χάνια του Πηλίου με τις καιρικές συνθήκες να είναι ιδανικές ενώ η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 7.30μ.μ.

"Iδανικές καιρικές συνθήκες -με τη θερμοκρασία να είναι 10 βαθμούς Κελσίου χαμηλότερη από τα αστικά κέντρα- συνάντησε η αποστολή της ομάδας μας που έφθασε το μεσημέρι στα Χάνια του Πηλίου για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Οι παίκτες μόλις αποβιβάστηκαν γευμάτισαν και αποσύρθηκαν στα δωμάτια τους για ξεκούραση ενώ στις 19.30 θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε εξάλλου η αρθροσκόπηση στον έξω μηνίσκο του Γιάννη Κοντοέ που έκανε ο επικεφαλής της Ιατρικής Ομάδας Νίκος Πισκοπάκης. Ο παίκτης θα πάρει εξιτήριο αύριο το πρωί και πολύ σύντομα θα ξεκινήσει πισίνα και ασκήσεις ενδυνάμωσης. Η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους προσδιορίζεται σε διάστημα 4-5 εβδομάδων".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ