ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πέμπτη, η κρίσιμη ημέρα για Ουάρντα-Γιαννούλη

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αμρ Ουάρντα έχει στο... περίμενε τον Ατρόμητο για τη Γουέστ Μπρομ, η οποία δεν του έχει κάνει πρόταση. Stand by ο Γιαννούλης, την Πέμπτη (17/1) η κρίσιμη ημέρα για την ολοκλήρωση του trade με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ατρόμητος περιμένει το "ναι" του Αμρ Ουάρντα για να πάρει ο Δημήτρης Γιαννούλης τον δρόμο της επιστροφής στην Τούμπα. Το trade θα ολοκληρωθεί μόλις δώσει το "OK" ο Αιγύπτιος, που υποστηρίζει ότι περιμένει τη Γουέστ Μπρομ, δίχως να έχει πρόταση στα χέρια του. Πάμε να δούμε ένα - ένα τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί.

1. Ο Ατρόμητος έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για το trade Γιαννούλη - Ουάρντα. Νταμίρ Κάναντι και Γιάννης Αγγελόπουλος συναντήθηκαν με το Αιγύπτιο και συζήτησαν για την επιστροφή του στο Περιστέρι. Ο Αυστριακός προπονητής, μάλιστα, στην προσπάθειά του να πείσει τον διεθνή μεσοεπιθετικό να φορέσει ξανά τα "κυανόλευκα", του παρέθεσε δείπνο.

2. Ο Ουάρντα μετέφερε στους ανθρώπους του Ατρόμητου ότι η ομάδα αυτή είναι σαν "δεύτερο σπίτι" του, αλλά τους έδωσε διορία για να απαντήσει. Ο λόγος που τους έχει στο... περίμενε; Υποστηρίζει πως περιμένει πρόταση από τη Γουέστ Μπρομ.

3. Ο ΠΑΟΚ έχει ενημερώσει τον Ουάρντα ότι δεν έχει καμία πρόταση από την ομάδα της Championship, αλλά και από καμία άλλη ομάδα πέρα από τον Ατρόμητο.

4. Ζήτημα προκύπτει με την άδεια εργασίας που απαιτείται για να μετακομίσει ο Αιγύπτιος στην Αγγλία. Για να την αποκτήσει, σύμφωνα με τον κανονισμό, θα πρέπει την τελευταία διετία να έχει παίξει το 70% των αγώνων της εθνικής του ομάδας, κάτι που δεν έχει συμβεί!

5. Ο Γιαννούλης είναι stand by για να επιστρέψει στην Τούμπα. Μέχρι σήμερα συνεχίζει προπονήσεις με τον Ατρόμητο.

6. Αν ολοκληρωθεί το deal, ο Ουάρντα θα υπογράψει στον Ατρόμητο ως δανεικός για έξι μήνες.

7. Η Πέμπτη (17/1) εκτιμάται πως θα είναι η μέρα κατά την οποία θα υπάρξει εξέλιξη στην ανταλλαγή Ουάρντα - Γιαννούλη.

8. Προπονήσεις από την περασμένη Δευτέρα κάνει στον Ατρόμητο ο Αλέξανδρος Κατράνης, η απόκτηση του οποίου - με δανεισμό από τη Σεντ Ετιέν - έχει "κλειδώσει". Στο συμβόλαιο που υπέγραψε μπήκε και οψιόν αγοράς, κοντά στα χρήματα που δαπάνησε η γαλλική ομάδα για να τον αποκτήσει από τον Ατρόμητο (800.000€).

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος: "Ψήνεται" τράμπα Γιαννούλη με Ουάρντα
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ