ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παράσχος: "Συγχαρητήρια στα παιδιά"

Παράσχος: "Συγχαρητήρια στα παιδιά"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στον ΟΦΗ και προσέθεσε πως ο Ατρόμητος πηγαίνει για νίκη και στη Λεωφόρο. Έβγαλε το καπέλο σε Καραμάνο ο Έλληνας τεχνικός.

Απόλυτα ικανοποιημένος απ' όσα είδε από τους παίκτες του ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων πως ήταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του Ατρομήτου γενικά.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

"Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και στα 93 λεπτά. Δεν σας κρύβω ότι ήμουν επιφυλακτικός, γιατί ο ΟΦΗ έδειξε στα τελευταία ματς πολύ σφιχτή ομάδα, που ήξερε τι ήθελε. Αυτή η συγκέντρωση που είχαμε συνοδεύτηκε και με μια πολύ καλή απόδοση. Προηγηθήκαμε και μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Περάσαμε μια άνετη αγωνιστική.

Στο δεύτερο αλλάξαμε λίγο το στυλ, λόγω της πίεσης, θέλοντας να προστατεύσουμε την άμυνα μας. Δώσαμε χώρο, αλλά βγάλαμε αντεπιθέσεις πολύ καλές, είχαμε τρίτο γκολ και κάναμε μια άνετη νίκη. Το μυαλό μας στο ματς του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό, που είναι καθοριστικό. Αυτή η ομάδα δίνει την εικόνα πως όπου κι αν παίξει κυνηγάμε τους τρεις βαθμούς. Ετσι θα κάνουμε και στη Λεωφόρο, θα πάμε να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι είναι μία από τις καλύτερες εμφανίσεις. Μέσα από τις απουσίες κερδίζεις παίκτες.

Με έχει ενθουσιάσει ο Καραμάνος. Έχει δείξει ότι έχει μεταμορφωθεί. Αυτό το παιδί μας δίνει πολλές λύσεις στην επίθεση και φορ και στα άκρα. Μπορούμε να ποντάρουμε και σε αυτόν και στον Φάμπιο και στον Μπάλλα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ