ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παράσχος: "Νίκη με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον"

Παράσχος: "Νίκη με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον"
INTIME SPORTS

Στην βαθμολογική αλλά και ψυχολογική σημασία της νίκης επί του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος στην συνέντευξη Τύπου.

Ικανοποιημένος για την τεράστια νίκη του Ατρόμητου εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Παράσχος ο οποίος ήταν και απόλυτα ειλικρινής λέγοντας ότι ο τραυματισμός του Μπεργκ ευνόησε την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου στη συνέντευξη Τύπου:

"Νομίζω ότι πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Άσχετα με τη νίκη μας, ο Παναθηναϊκός ήταν πάρα πολύ καλός. Αν δεν ήμασταν καλά οργανωμένοι, θα μπορούσαν να πετύχαιναν ένα δεύτερο γρήγορο γκολ και να υπήρχε ένα τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα στον αγώνα.

Τη μοναδική ευκαιρία ο σκόρερ την έκανε γκολ, όμως μας βοήθησε το γεγονός ότι τραυματίστηκε στη συνέχεια και απλοποιήθηκε το έργο μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε πράγματα. Παίξαμε πιο επιθετικά. Ισοφαρίσαμε γρήγορα και σκοράραμε και μετά άνοιξε το παιχνίδι. Μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο γκολ, αλλά ήμασταν τυχεροί στα σουτ μέσα από την περιοχή. Φτάσαμε σε μία μεγάλη νίκη κι εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ