ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παντελίδης: "Αξίζαμε κάτι περισσότερο, περιμένουμε καλύτερα πράγματα"

Παντελίδης: "Αξίζαμε κάτι περισσότερο, περιμένουμε καλύτερα πράγματα"

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Σάββας Παντελίδης, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ με 1-0, ότι θα μπορούσε να έχει πάρει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε από την ΑΕΚ στο Περιστέρι με 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Νέναντ Κρίστισιτς στο 65ο λεπτό. Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Σάββας Παντελίδης, στη συνέντευξη Τύπου υποστήριξε η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω. Επιπλέον, μίλησε για τη βελτίωση των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παντελίδη:

Για το παιχνίδι: "Σε σχέση με τα τελευταία ματς παρουσιάσαμε βελτίωση σε τακτικό επίπεδο και επίπεδο θέλησης. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν κινδυνεύσαμε, παρά το γεγονός ότι παραχωρήσαμε την μπάλα στην ΑΕΚ. Θεωρώ ότι αξίζαμε κάτι περισσότερο στο σημερινό ματς. Οι παίκτες είναι στεναχωρημένοι, αλλά με την ίδια θέληση αισιοδοξώ".

Για το γεγονός ότι ο Ατρόμητος δεν σκόραρε: "Είναι κάτι που με προβληματίζει, αλλά σήμερα παρουσιάσαμε βελτίωση, έχοντας στα πόδια μας προπονήσεις για μια εβδομάδα. Θεωρώ ότι βάσει αυτού περιμένουμε καλύτερα πράγματα στη συνέχεια".

Για τις λίγες ευκαιρίες του Ατρομήτου: "Ας μην συγκρίνουμε το ματς το σημερινό με αυτό κόντρα στον Πανιώνιο. Το ματς με τον Πανιώνιο ήταν ντροπή για μας. Δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί χειρότερη μια ομάδα μου. Σήμερα κόντρα στην ΑΕΚ, που έπαιζε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, δημιουργήσουμε. Οπότε ας μην μπαίνουμε σε σύγκριση".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ