ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πάνοπλος κόντρα στη Λαμία ο Ατρόμητος

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με φόρα από το Κύπελλο Ελλάδας και τη νίκη επί της Κέρκυρας, ο Ατρόμητος ψάχνει απέναντι στη Λαμία την πρώτη του νίκη στη Super League Σουρωτή με τον Νταμίρ Κάναντι να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τη Λαμία (23/9, 18:15) στο Περιστέρι (το οποίο αποτέλεσε έδρα των Φθιωτών για τα δύο πρώτα εντός έδρας ματς τους στην πρώτη κατηγορία) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Ο Αυστριακός τεχνικός των Περιστεριωτών, Νταμίρ Κάναντι, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και ανακοίνωσε τη βέλτιστη δυνατή αποστολή για το ματς με τους Φθιωτούς.

Και μπορεί ο Ατρόμητος να ξεκίνησε με το "δεξί" τις υποχρεώσεις του για το Κύπελλο Ελλάδας με την εντός έδρας νίκη (1-0) επί της Κέρκυρας, αλλά στη Super League Σουρωτή ψάχνει ακόμη την πρώτη του νίκη. Στα πρώτα τέσσερα ματς του πρωταθλήματος έχει ισάριθμες ισοπαλίες (με ΑΕΛ, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικό και Απόλλωνα Σμύρνης) με αποτέλεσμα να έχει συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς και να βρίσκεται στην όγδοη θέση της κατάταξης.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Μάντσον, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Ζησόπουλος, Κιβρακίδης, Ουαρντά, Βασιλακάκης, Βασιλείου, Μανούσος, Ντάουντα, Οριόλ, Ρισβάνης, Ντιγκιινί και Μπουσούλατζιτς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ