ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΠΑΕ Ατρόμητος: "Αλλαγές στη διάθεση των εισιτηρίων"

ΠΑΕ Ατρόμητος: "Αλλαγές στη διάθεση των εισιτηρίων"

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση για την αλλαγή στην διάθεση των εισιτηρίων με σκοπό την προστασία του γηπέδου και των φιλάθλων της ομάδας.

Μέτρα για την διαφύλαξη του γηπέδου του παίρνει ο Ατρόμητος μετά τα όσα έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό, όπου κάτοχοι διαρκείας μετακινήθηκαν από τις θέσεις τους. Έτσι, λοιπόν, εξέδωσε ανακοίνωση και σε αυτή αναφέρει πως οι κάτοχοι διαρκείας και μόνο θα έχουν δυνατότητα αγορά μόνο ενός εισιτηρίου. Βέβαια, αυτό το μέτρο αναμένεται να ισχύει για τα ματς υψηλής επικινδυνότητας, όπως αυτά με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με την Αστυνομία αποφασίστηκαν αλλαγές στη διάθεση των εισιτηρίων με σκοπό την προστασία του γηπέδου και των φιλάθλων της ομάδας μας.

Συγκεκριμένα πάρθηκε η απόφαση να έχουν τη δυνατότητα αγοράς επιπλέον ενός εισιτηρίου όσοι φίλαθλοι της ομάδας είναι ήδη κάτοχοι διαρκείας, αφού θα έρχονται σε επαφή με το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχουν δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου ενδιαφερόμενοι που προσέρχονται στα εκδοτήρια χωρίς την παραπάνω προϋπόθεση.

Η απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Ατρόμητος πάρθηκε μετά τα πρόσφατα γεγονότα και έχει σκοπό την ασφαλή παρακολούθηση αγώνων από τους υγιείς φιλάθλους στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ