ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ουάρντα: "Τι Λίβερπουλ, τι Ατρόμητος! Ίδιες ομάδες"

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI)
Ουάρντα EUROKINISSI SPORTS

Ο Αμρ Ουάρντα μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα μίλησε στη κάμερα του συνδρομητικού καναλιού και μίλησε για τους στόχους του Ατρόμητου λέγοντας πως μπορεί να γίνει η Λέστερ της Ελλάδας ενώ αστειεύτηκε συγκρίνοντας τη Λίβερπουλ όπου παίζει ο Σαλάχ με την ομάδα του Περιστερίου.

Ο Άμρ Ουάρντα είχε κέφια όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο της Κέρκυρας όπου οδήγησε τον Ατρόμητο σε ακόμη μια νίκη πετυχαίνοντας δυο γκολ εκ των οποίων το ένα αρκετά όμορφο αλλά και μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Αιγύπτιος έδωσε ρεσιτάλ σε συνέντευξη του στη κάμερα της "NOVA" συγκρίνοντας τον Ατρόμητο με την Λίβερπουλ και τον ίδιο με τον Σαλάχ, συμπατριώτη του και συγκάτοικο του στην Εθνική Αιγύπτου. Επίσης τόνισε πως ο Ατρόμητος μπορεί να φτάσει στο πρωτάθλημα ως άλλη Λέστερ αρκεί να παραμείνει κοντά στους πρωτοπόρους και τόνισε πως ήθελε να περάσει η Εθνική Ελλάδας στο Μουντιάλ για να παίξει κόντρα στην Αίγυπτο.

Για τον Σαλάχ:
" Ο Σαλάχ είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και συγκάτοικός μου στην εθνική ομάδα, του εύχομαι τα καλύτερα. Είναι πολύ καλό παιδί".

Κλέβει κάποιες από τις κινήσεις του ή παίρνει αυτός;
"Παίζει στη Λίβερπουλ, εγώ στον Ατρόμητο, ίδιες ομάδες (σ.σ. γέλια)! Πήγε βήμα, βήμα από τη Ρόμα στην Λίβερπουλ έτσι και εγώ πάω βήμα-βήμα και δουλεύω σκληρά, είμαι μόλις 24χρονών".

Για τη νίκη στην Κέρκυρα:
"Το ίδιο έγινε και στον Πλατανιά, δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο βελτιωθήκαμε, βάλαμε ένα γκολ και άνοιξε το παιχνίδι. Ο Ατρόμητος είναι πολύ καλός φέτος, είμαστε οικογένεια με πολλούς καλούς παίκτες. Συνεχίζουμε έτσι και ο στόχος είναι να είμαστε στο Europa League ή στο Champions League. Αν κρατήσουμε τη διαφορά από τους πρωτοπόρους τόσο κοντά ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει, η Λέστερ το έκανε στην Αγγλία...".

Για τον Βασιλακάκη και το γκολ του:
"Ο Βασιλακάκης έβαλε ένα εξαιρετικό γκολ, όπως και στον Πλατανιά, είναι πολύ καλός παίκτης και χαρακτήρας. Δουλεύει πολύ στην προπόνηση, κάθεται μετά το φινάλε και δοκιμάζει το πόδι του. Το άξιζε αυτό το γκολ".

Για τον Γιαννιώτη που κρατάει την ομάδα σε κάθε παιχνίδι:
" Ο Γιαννιώτης είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας, ένας από τους καλύτερους στη Super League, είναι ακόμα μικρός και αν συνεχίσει έτσι μπορεί να σταθεί και εκτός Ελλάδας".

Για την κάρτα στον πανηγυρισμό που εκνεύρισε τον Κάναντι καθώς ήταν η 7η και πρέπει να χάσει δυο ματς:
"Ήταν δύσκολο ματς με βροχή, ξέσπασα μετά το γκολ και πήρα την κάρτα. Είδα τον διαιτητή να έρχεται προς το μέρος μου και είπα "είσαι χαζός Ουάρντα". Πήραμε τη νίκη όμως και δεν θέλω να το σκέφτομαι, έχω στο μυαλό μου το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα".

Για τους στόχους του Ατρομήτου και αν βάζει και τη λέξη πρωτάθλημα:
" Σίγουρα είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες, όχι μόνο για τον Ατρόμητο. Έχουμε χάσει μόνο ένα παιχνίδι, έχουμε κερδίσει μεγάλες ομάδες στις έδρες τους, το πρωτάθλημα είναι ένα όνειρο, είναι δύσκολο. Έχουμε καλή ομάδα και καλούς παίκτες. Ο Ατρόμητος δεν είναι μόνο ένας ή δυο παίκτες, είναι ομάδα".

Αν βλέπει τον εαυτό του πρώτο σκόρερ και να πάει στο Μουντιάλ;
"Δεν ξέρω, προσπαθώ το καλύτερο με την ομάδα μου. Δουλεύω σκληρά θα δείξει. Αναφορικά με το Μουντιάλ όταν γυρνούσα μετά το ματς με τη Γκάνα έβλεπα την Ελλάδα στο ματς με την Κροατία και ήθελα να πάει στο παγκόσμιο Κύπελλο και θέλαμε να την αντιμετωπίσουμε στο Μουντιάλ. Έχουμε ως προπονητή τον Κούπερ που ήταν στον Άρη και τον γυμναστή τον Αντώνη Σαριόγλου και θα θέλαμε να παίξουμε εναντίον της στο Μουντιάλ αλλά αυτό δεν έγινε ίσως την επόμενη φορά. Η Ελλάδα είναι σαν δεύτερη πατρίδα μου".

Για την ομάδα που θα ήθελε να παίξει στο εξωτερικό:
«Η αγαπημένη μου ομάδα είναι στην Τσέλσι. Αυτή υποστηρίζω από μικρός. Μη με ρωτήσετε γιατί. Βέβαια αν έπαιζα τώρα, θα ήμουν στον πάγκο».

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ