ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ουάρντα στο Sport24.gr: "Έπρεπε να τρέξω για να σωθώ"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ουάρντα EUROKINISSI SPORTS

Ο Άμρ Ουάρντα που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι και πιστόλι μίλησε στο Sport24.gr για όσα βίωσε τα ξημερώματα της Τετάρτης (21/2). Ο Αιγύπτιος δηλώνει "παρών" ενόψει ΑΕΚ.

Θύμα επίθεσης έπεσε τα ξημερώματα της Τετάρτης (21/2) ο Αμρ Ουάρντα, όταν δύο άγνωστοι του επιτέθηκαν κρατώντας ένα πιστόλι και ένα μαχαίρι στην περιοχή της Καισαριανής την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του. Η ΠΑΕ Ατρόμητος έκανε λόγο για " σχέδιο τρομοκράτησης του ποδοσφαιριστή μας από ανεγκέφαλους που το μόνο που κατάφεραν ήταν να κατεβάσουν όσο περισσότερο μπορούσαν το επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου".

Ο Ουάρντα κατέθεσε τα ξημερώματα της Τετάρτης (21/2), λίγο μετά το συμβάν, ενώ όταν κληθεί από τις Αρχές θα δώσει και νέα κατάθεση. Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός σοκαρίστηκε από το περιστατικό και με τοποθέτησή του στο Sport24.gr ανέφερε πως έτρεξε για να σωθεί.

"Ήταν μια δύσκολη στιγμή για εμένα. Κάτι πρωτόγνωρο. Δεν θα το βάλω κάτω, είμαι έτοιμος για τον αγώνα της Δευτέρας (σ.σ. ο Ατρόμητος παίζει με την ΑΕΚ). Είμαι δυνατός και σε ετοιμότητα για τον αγώνα της Δευτέρας. Τρομοκρατήθηκα από αυτό που συνέβη. Σκέφτηκα αμέσως ότι πρέπει να τρέξω για να σωθώ ήταν τα λόγια του ".

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του Ουάρντα, Μετχάτ, είχε πει στον Ρ/Σ "Metropolis 95,5": "Μου τηλεφώνησε ο Αμρ τη νύχτα και μου είπε ότι του επιτέθηκαν δύο άγνωστοι, ένας με όπλο και ένας με μαχαίρι και ότι ένας από αυτούς του είπε ότι ήταν οπαδός του Ολυμπιακού'". Ρωτήσαμε τον Αμρ Ουάρντα αν ισχύει αυτό, ότι ο ένας από τους δράστες του είπε πως είναι Ολυμπιακός.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός των Περιστεριωτών, απάντησε: "Δεν το ξέρω αυτό...".

ΓΑΛΑΡΙΩΤΗΣ: "ΟΠΑΔΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ"

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ατρόμητος, Χρήστος Γαλαριώτης, σχολίασε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero FM 107.4 την επίθεση που δέχτηκε ο Ουάρντα. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

"Ο Ουάρντα πλέον είναι καλά στην υγεία του και είναι συγκεντρωμένος για το παιχνίδι που έρχεται με την ΑΕΚ. Τις πρώτες στιγμές ήταν πολύ σοκαρισμένος. Ήταν πολύ τρομαγμένος. Βρεθήκαμε στο πλευρό του για να τον χαλαρώσουμε και σήμερα είναι πολύ καλύτερα".

Ουάρντα στο Sport24.gr: "Έπρεπε να τρέξω για να σωθώ"

Για το συμβάν:

"Ο Ουάρντα πλέον είναι καλά στην υγεία του και είναι συγκεντρωμένος για το παιχνίδι που έρχεται με την ΑΕΚ. Τις πρώτες στιγμές ήταν πολύ σοκαρισμένος. Ήταν πολύ τρομαγμένος. Βρεθήκαμε στο πλευρό του για να τον χαλαρώσουμε και σήμερα είναι πολύ καλύτερα. Από τη στιγμή που δεν του έχουν κλέψει κάτι, δεν του ζήτησαν χρήματα ή δεν του έκλεψαν το αυτοκίνητο, θεωρούμε ότι δεν τίθεται θέμα ληστείας, μάλλον πηγαίνει στο οπαδικό, η αστυνομία θα το κρίνει βέβαια αυτό".

Για όσα του είπαν οι κουκουλοφόροι:

"Δεν έχει ακούσει κάτι, ήταν τρομοκρατημένος, αυτό είναι και το λογικό καθώς όταν βλέπεις δύο κουκουλοφόρους να έρχονται κατά πάνω του με μαχαίρι και με όπλο είναι μεγάλο το σοκ. Δεν κατάλαβε κάτι. Αντιλήφθηκε ότι του έκαναν επίθεση και προσπάθησε να φύγει. Δε γνωρίζω αν τον κατέγραφαν με κάμερα. Αν συνέβη κάτι τέτοιο αυτό ενισχύει το σενάριο να είναι οπαδικό θέμα".

Για την εκτίμηση των ανθρώπων του Ατρομήτου για το συμβάν:

"Δεν έχει υπάρξει φαινόμενο ληστείας, δεν του ζήτησαν κάτι, οπότε ίσως είναι οπαδικό θέμα. Μπορεί να ήταν και αυτό και να μην το πρόλαβαν. Δεν το γνωρίζουμε αυτό, η αστυνομία θα τα δει όλα αυτά. Δεν είχαμε καμία απειλή εμείς νωρίτερα, είναι πρωτόγνωρη κατάσταση για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για αυτό το καταδικάζουμε. Δεν είναι καν θέμα μεταξύ οπαδών, εδώ απειλήθηκε ποδοσφαιριστής".

Για την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων:

"Πρέπει να υπάρξει από τους αρμόδιους μία καλύτερη αντιμετώπιση των πραγμάτων, να το κοιτάξουν περισσότερο, να γίνουν ενέργειες για να μην υπάρξουν ξανά τέτοια φαινόμενα".

Για την πρόσθετη ασφάλεια που παρέχει ο ΠΑΟΚ στον παίκτη:

"Είναι κάτι που βγαίνει από τον ΠΑΟΚ. Εμείς δεν έχουμε τέτοια ενημέρωση έως τώρα. Κι εμείς έχουμε λάβει τα μέτρα μας και ήδη άνθρωποι προστατεύουν τον παίκτη. Από χτες το βράδυ αρκετά άτομα βρέθηκαν κοντά του και κάποιοι τον προστατεύουν".

Για την κατάσταση του Ουάρντα τώρα:

"Δεν πήγε λόγω σοκ στην πρωινή προπόνηση, αλλά ο Ουάρντα μας είπε πως είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Δευτέρας και θέλει να βοηθήσει πολύ σε αυτό το παιχνίδι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε ο Ουάρντα
Ανακοίνωση Ατρόμητου για Ουάρντα
Βιντεοσκοπούσαν την επίθεση στον Ουάρντα
Γ.Αγγελόπουλος: "Ελπίζω αυτό το περιστατικό να είναι το τελευταίο"
Μετχάτ Ουάρντα: "Ο ένας δράστης είπε στον Αμρ ότι είναι οπαδός του Ολυμπιακού"
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ