ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ουάρντα: "Μου έβριζαν την οικογένεια από τα πρώτα λεπτά"

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αμρ Ουάρντα στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στα όσα άκουσε στην διάρκεια της αναμέτρησης από τους οπαδούς των ερυθρόλευκων ενώ τόνισε πως ο Ατρόμητος έκανε το καλύτερο του παιχνίδι.

Μετά το πρώτο γκολ του Ατρόμητου υπήρξε μια μίνι ένταση ανάμεσα στον Ουάρντα και τον Ταχτσίδη με την ένταση να ανεβαίνει για λίγα λεπτά.

Ο Αιγύπτιος άσος μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στη κάμερα της "NOVA" και ρωτήθηκε για το τι συνέβη λέγοντας πως από το πρώτο λεπτό έβριζαν την οικογένεια του και τον ίδιο ενώ έλεγαν και αρκετά συνθήματα εις βάρος του ΠΑΟΚ την ώρα που έπαιζε Ατρόμητος-Ολυμπιακός.

Ο Ουάρντα τόνισε πως η ομάδα του έπαιξε το καλύτερο φετινό της παιχνίδι και έπρεπε να κερδίσει με αρκετά γκολ με βάση τις ευκαιρίες που έκαναν οι δυο ομάδες και τόνισε πως η ισοπαλία τους αφήνει ανικανοποήτους.

Ο μέσος του Ατρόμητου είπε:

"Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Κάναμε το καλύτερο ματς στη σεζόν. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα αλλά εμείς παίξαμε πολύ καλά έπρεπε να κερδίσουμε όχι μόνο με 2-1 αλλά με περισσότερα γκολ".

Για το αν θα κέρζιζε περισσότερα πράγματα η ομάδα του αν έδινε πιο γρήγορα πάσες ή σούταρε;
"Ο Ουάρντα ήταν καλός σήμερα, δυο ασίστ, στο Καραϊσκάκης κερδίσαμε 1-0, σήμερα ήρθαμε 2-2, οπότε όλα καλά".

Για την ένταση με τον Ταχτσίδη, αν έχει γίνει κάτι στο πρώτο γκολ και τον εκνευρισμό του:
"Ναι επειδή κάποιοι φίλαθλοι έβρισαν την οικογένεια μου αλλά δεν το κρατάω. Σέβομαι τον Ολυμπιακό που είναι μεγάλη ομάδα. Όταν έχεις έναν παίκτη που τα κάνει όλα στο γήπεδο ξέρετε πως είναι".

Για τα συνθήματα που τον συνέδεαν με τον ΠΑΟΚ και αυτός έδειξε το σήμα του Ατρόμητου:
"Τα άκουσα και καταλάβαινα ότι έλεγαν για εμένα, τον ΠΑΟΚ, τον πρόεδρο του. Σήμερα έπαιζε Ατρόμητος-Ολυμπιακός γιατί έλεγαν για τον ΠΑΟΚ επειδή είναι πρώτος. Σέβομαι τον Ολυμπιακό είναι μεγάλη ομάδα αλλά σήμερα το ματς ήταν Ατρόμητος-Ολυμπιακός. Κάποιοι φίλαθλοι ήταν στεναχωρημένοι που δεν έπαιξα στο Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ. Παίζω στον Ατρόμητο κάνω τα πάντα για την ομάδα μου, με σέβονται, οπότε θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό μέχρι τη λήξη του συμβολαίου μου".

Για τη μεταμόρφωση του Ατρόμητου και το ποδόσφαιρο που παίζει:
"Ναι αυτή τη σεζόν είμαστε αρκετά καλοί. Τώρα είμαστε στις θεσεις που οδηγούν στο Europa League. Έχουμε αρκετούς καλούς παίκτες, όχι μόνο εγώ, είμαστε μια οικογένεια και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι".

Για τη διαφορά με το παιχνίδι του πρώτου γύρου:
"Αν θυμάμαι ήταν το πρώτο ματς με οπαδούς και όταν παίζεις εκεί είναι δύσκολα. Ήμασταν με 10 παίκτες πίσω και παίζαμε στην αντεπίθεση καλά παίρνοντας μια μεγάλη νίκη. Τώρα στο γήπεδο μας παίξαμε ποδόσφαιρο, κυριαρχήσαμε, κάναμε φάσεις αξίζαμε να κερδίσουμε. Πήραν τον έναν βαθμό και θα πρέπει να είναι οι χαρούμενοι και εμείς οι λυπημένοι".

Για τι συνολική εικόνα της ομάδας και τη βοήθησε τον Ατρόμητο να παίξει τόσο καλά:
"Νομίζω συνολικά. Παίξαμε επιθετικά, όλοι μπήκαμε για να το χαρούμε, χωρίς άγχος, να παίξουμε ποδόσφαιρο. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες το 2-2 δεν είναι ικανοποητικό για εμάς. Τώρα πάμε στον Αστέρα και εν συνεχεία έχουμε την ΑΕΚ εδώ πέρα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για να καταφέρουμε να βγούμε στο Europa League".

Για το αν ήταν σχεδιασμός της ομάδας να χτυπήσουν από τα αριστερά:
"Όχι θέλαμε και από τις δυο πλευρές. Ο προπονητής μας ζήτησε να μπούμε και να το ευχαριστηθούμε. Εγώ και ο Γιαννούλης συνεργαζόμαστε καλά και κάναμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ