ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ούτε ο Οριόλ πάει στην Τούμπα για τον Ατρόμητο

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
Οριόλ EUROKINISSI SPORTS

Νέα απώλεια για τον Ατρόμητο ενόψει ΠΑΟΚ. Εκτός αποστολής για τον αγώνα της Δευτέρας (20/11, 19.30) έμεινε και ο Τζουάν Οριόλ, λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Η αποστολή των Περιστεριωτών.

Η προετοιμασία του Ατρόμητου για την αναμέτρηση της Δευτέρας (20/11, 19.30) με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή, ολοκληρώθηκε με ένα ακόμα πρόβλημα. Ο Καταλανός αριστερός μπακ Τζουάν Οριόλ έμειμε εκτός αποστολής, καθώς αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Και ο βασικός αριστερός οπισθοφύλακας, Δημήτρης Γιαννούλης, δεν υπολογίζεται, καθώς είναι τιμωρημένος. Το ίδιο ισχύει και για τον Αμρ Ουάρντα. Ο Χατζηϊσαΐας δεν έχει δικαίωμα να χρησιμοποιηθεί (ανήκει στον ΠΑΟΚ και αυτό προβλέπει η συμφωνία), ενώ ο Μανούσος τραυματίστηκε το Σάββατο (18/11) και θα μείνει εκτός αγώνων για τρεις εβδομάδες. Αυτές οι απουσίες φυσικά και προβληματίζουν τον Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος καλείται να τα βγάλει πέρα με τόσες απουσίες. Μία από τις σκέψεις που υπάρχουν είναι να παίξει αριστερά στην άμυνα ο Κιβρακίδης, ενώ για το άλλο άκρο υπάρχουν οι επιλογές των Νάτσου και Στρούγγη.

Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι εξής: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κυριακίδης, Μπαστακός, Ούμπιντες, Ζησόπουλος, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Βασιλακάκης, Μενσά, Στρούγγης, Ντάουντα, Μάντσον, Πολίντορο, Ρισβάνης, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς.

Με την ανακοίνωση της αποστολής, οι παίκτες που μπήκαν στην αποστολή γευμάτισαν στο προπονητικό και αναχώρησαν με πούλμαν για το αεροδρόμιο. Οι υπόλοιποι θα προπονηθούν το πρωί της Δευτέρας στο προπονητικό κέντρο με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ