ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ούμπιδες: "Να δουλεύουμε με το κεφάλι μας κάτω"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χαβιέρ Ούμπιδες μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, αλλά και για τη συνέχεια στη Super League Σουρωτή.

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Χαβιέρ Ούμπιδες ο οποίος μίλησε για την νίκη του Ατρομήτου επί του Αστέρα Τρίπολης.

Αρχικά, ο αρχηγός της ομάδας του Περιστερίου τόνισε: "Πήραμε τους τρεις βαθμούς, μετά την πολύ μεγάλη νίκη μας με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με το κεφάλι μας κάτω. Όταν δεν μπορείς να βάλεις γκολ πρέπει να προσέχεις την μπάλα. Αυτό κάναμε με τον Αστέρα Τρίπολης, κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα.

Θα χαρούμε για μια δυο ημέρες και μετά το μυαλό μας θα είναι στην επόμενη αντίπαλό μας, την ΑΕΚ. Ξέρουμε ότι από εδώ και πέρα έχουμε δύσκολα παιχνίδια με την ΑΕΚ, την Ξάνθη, τον ΠΑΟΚ, τον Πανιώνιο. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά".

Για την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας:" Όταν ο αντίπαλος δεν βάζει τότε είναι πιο εύκολο εμάς να κερδίσουμε, βάζοντας ένα γκολ είτε από κάποια στατική φάση, είτε από ένα σουτ, όπως με τον Αστέρα. Το μηδέν στην άμυνα είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς».

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ