ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Οριέ: "Ο καθένας έχει όνειρα, αλλά εμείς πατάμε με τα δύο πόδια στο έδαφος"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΝΤΑΜΙΡ ΚΑΝΑΝΤΙ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΝΤΑΜΙΡ ΚΑΝΑΝΤΙ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο βοηθός του Νταμίρ Κάναντι, Ερίκ Οριέ τόνισε πως οι παίκτες του Ατρομήτου πατούν στο... έδαφος, παρά την εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα. Τι είπε για τον τραυματισμό του Κυριάκου Κιβρακίδη.

Ο Ατρόμητος επικράτησε με το εμφατικό 3-0 του Απόλλωνα Σμύρνης και διατηρήθηκε σε τροχιά... τίτλου, αφού είναι στο -2 απ' τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και στο -1 από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Ερίκ Οριέ που αντικατέστησε τον Νταμίρ Κάναντι επειδή ο Αυστριακός ήταν άρρωστος, υποστήριξε πως οι Περιστεριώτες πατούν στα πόδια τους, παρά την τρομερή πορεία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Καταρχάς να ζητήσω συγνώμη για τον κ. Κάναντι, είναι άρρωστος όλη την εβδομάδα και πήγε στο σπίτι του κατευθείαν. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας, οι παίκτες πάλεψαν πολύ σήμερα, το θετικό ήταν ότι προηγήθηκαν με δύο γκολ από το ημίχρονο. Στη συνέχεια του παιχνιδιού μείναμε πίσω, δεν αφήσαμε τον Απόλλωνα να κάνει φάσεις, ενώ και εμείς κάναμε μερικές ευκαιρίες ακόμη. Απο το 25' μέχρι το 45' και με κάποιες αλλαγές που έκανε ο κ. Παράσχος στα συστήματα μας μπέρδεψε. Όμως, όπως έχουμε δει φέτος, έχουμε μια πολύ καλή άμυνα και όλοι βοήθησαν να έρθει το αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έγινε κάτι το αξιοσημείωτο πέραν κάποιων αντεπιθέσεων και το τρίτο γκολ ήρθε από την ποιότητα των Ουάρντα, Ντιγκινί. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το αποτέλεσμα, ευχόμαστε στον Κιβρακίδη να είναι καλά και είδαμε ότι ο Σάκιτς, που έκανε το ντεμπούτο, ήταν πολύ καλός".

Για το πού μπορεί να φτάσει ο Ατρόμητος: "Ο καθένας έχει όνειρα. Εμείς σαν τεχνικό τιμ είμαστε ρεαλιστές, πατάμε με τα δύο πόδια στο έδαφος και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτή είναι η φιλοσοφία που έχει φτάσει τον Ατρόμητο τόσο μακριά και θα τη συνεχίσουμε".

Για το αν μπορούσε το σκορ να είχε πάρει μεγαλύτερη διάσταση: "Ναι σίγουρα. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι αποτελεσματική, βγάζουμε πολλές φάσεις. Και σήμερα βγάλαμε κι άλλες φάσεις για γκολ αλλά είμαστε ικανοποιημένοι με το σκορ".

Για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Κιβρακίδη: "Όχι ακόμη, αύριο θα ξέρουμε. Είχε ένα χτύπημα στο δεύτερο δάχτυλο του ποδιού, πόναγε πολύ και αναγκαστήκαμε να τον βγάλουμε εκτός".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ