ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Οκτώ απουσίες μετράει ο Γρηγορίου ενόψει Βέροιας

Οκτώ απουσίες μετράει ο Γρηγορίου ενόψει Βέροιας
INTIME SPORTS

Ούτε έναν, ούτε δυο αλλά οκτώ ποδοσφαιριστές δεν έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι της Τετάρτης (28/10) με την Βέροια ο Μιχάλης Γρηγορίου στον Ατρόμητο.

Αρκετές απουσίες, ελέω και των τραυματισμών, έχει να αντιμετωπίσει ο Μιχάλης Γρηγορίου στον Ατρόμητο ενόψει του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης με την Βέροια. Ο νεαρός τεχνικός πλην των Φυτανίδη και Ουμπίντες που τραυματίστηκαν στο ματς με τον Λεβαδειακό δεν έχει στην διάθεση του και τους Κοντοέ, Μπάλλα, Ναπολεόνι και Έμποου.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα στην αποστολή να συμπεριληφθούν αρκετά νέα πρόσωπα ενώ ο Γρηγορίου αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει πολύ έως τώρα.

"Ανακοινώθηκε η αποστολή του αυριανού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με τη Βέροια στο γήπεδο του Περιστερίου (15.00).

Την αποτελούν οι παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Μπαστακός, Νάτσος, Λημνιός, Θεολόγου, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Μπ. Στόιτσεφ, Κούρος, Μπίτολο, Γκαρσία, Λε Ταλέκ, Γοδόι, Ουσέρο, Μπρίτο, Μαρσελίνιο, Μίλος Στόιτσεφ.

Οι εκτός αποστολής (Φυτανίδης, Ούμπιντες, Παπασπύρος, Κοντοές, Μπάλλας, Ναπολεόνι, Έμποου, Θεοδωράκης) αύριο το πρωί θα κάνουν ανάλογα προπόνηση ή θεραπεία.

Εξάλλου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων ο εκτιμώμενος χρόνος αποθεραπείας του Φυτανίδη είναι 3 εβδομάδες και του Ούμπιντες 4 εβδομάδες".

Η διάθεση των εισιτηρίων με Βέροια

Εν τω μεταξύ η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί και την Τετάρτη μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει τους φιλάθλους ότι σήμερα (Τρίτη) ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για το αυριανό αγώνα κυπέλλου με τη Βέροια από τις 12.00 μέχρι τις 20.00.

Αύριο (Τετάρτη) η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 10.00 από το εκδοτήριο της Θύρας 4. Το γραφείο δαιχείρισης (θύρα 2) και το εκδοτήριο της Θύρας 7 θα λειτουργήσουν από τις 12.00 μέχρι την έναρξη του αγώνα στις 15.00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 2: 10 ευρώ, Θύρα 3: 30 ευρώ, Θύρα 4: 10 ευρώ, Θύρα 5: 5 ευρώ, Θύρα 7: 10 ευρώ.

Παιδικό σε όλες τις θύρες 5 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε για μια ακόμη φορά ότι σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση για την αγορά εισιτηρίου είναι AΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣο αριθμός ΑΜΚΑτου φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται καθώς και ο αριθμός της Αστυνομικής Ταυτότητας".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ