ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Μαρσελίνιο είναι ξανά εδώ

Ο Μαρσελίνιο είναι ξανά εδώ
Μαρσελίνιο INTIME SPORTS

Ο μέχρι πρότινος "τελειωμένος" Μαρσελίνιο δεν αποτελεί πλέον ξένο σώμα και υπολογίζεται στον Ατρόμητο από τον Τραϊανό Δέλλα. Ο Γιώργος Σπανός παρουσίασε το νέο προπονητή στους ποδοσφαιριστές και παρακολούθησε το πρόγραμμα.

Εξοργισμένοι ήταν οι άνθρωποι του Ατρόμητου με τον Μαρσελίνιο με την αποβολή του στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τη Βέροια. Τόσο πολύ που τέθηκε σε "καραντίνα" και ενημερώθηκε πως θα λυθεί το συμβόλαιό του. Με την πρόσληψη του νέου προπονητή, Τραϊανού Δέλλα, ωστόσο, τα δεδομένα αλλάζουν.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ προπονήθηκε την Πέμπτη (5/11) με την υπόλοιπη ομάδα, δεν είναι πλέον ξένο σώμα και θα υπολογίζεται όταν θα έχει το δικαίωμα να ξαναπαίξει, μια και "κουβαλάει" την κόκκινη από την αναμέτρηση με την ομάδα της Ημαθίας.

Ο Μαρσελίνιο είναι ξανά εδώ

Στο πρόγραμμα που έγινε την Πέμπτη (5/11), το πρώτο του "Κολοσσού" με τους Περιστεριώτες, έδωσε το παρών και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, ο οποίος παρουσίασε το νέο τεχνικό μαζί και τους συνεργάτες του Βασίλη Μπορμπόκη και Δημήτρη Μπουρουτζίκα.

Εν συνεχεία ο Σπανός παρακολούθησε την προπόνηση, με τον Δέλλα να εκφράζει την πίστη του ότι η ομάδα θα ανέβει στη βαθμολογία και θα έχει στο μέλλον τη θέση που της αξίζει. Φρόντισε να τους καταστήσει σαφές πως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και πως απαιτείται δουλειά.

Για το παιχνίδι που ακολουθεί, με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (7/11, 19.30) στο Περιστέρι, ο αρχηγός Σωκράτης Φυτανίδης δεν προλαβαίνει να δώσει το παρών, μια και οι ενοχλήσεις από τη θλάση δεν έχουν υποχωρήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ