ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Κοντοές "εκτόπισε" τον Μπίτολο στον Ατρόμητο

Ο Κοντοές "εκτόπισε" τον Μπίτολο στον Ατρόμητο
Κοντοές INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Κοντοές απουσίαζε σχεδόν 2,5 μήνες λόγω τραυματισμού, αλλά στην επιστροφή του στη δράση με τον Ατρόμητο μπήκε δυναμικά, θέτοντας εκτός ενδεκάδας τον βασικό μέχρι τότε αριστερό μπακ, Μαριάνο Μπίτολο.

Την Τετάρτη 8 Ιουλίου ο Γιάννης Κοντοές είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και το πρώτο του παιχνίδι μετά τον τραυματισμό του ήταν στους Ζωσιμάδες. Στις 23 Σεπτεμβρίου ο 29χρονος αμυντικός αντικατέστησε τον Μαριάνο Μπίτολο στο 67΄του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Από το αμέσως επόμενο παιχνίδι πήρε φανέλα βασικού. Και κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και απέναντι στην ΑΕΚ ο Μιχάλης Γρηγορίου τον χρησιμοποίησε στο βασικό σχήμα, με τον Μπίτολο να μένει εκτός. Και να σκεφτεί κανείς πως ο Αργεντινός ήταν βασικός και αναντικατάστατος μέχρι και πριν επιστρέψει ο Κοντοές.

Το βέβαιο είναι ότι η ομάδα του Περιστερίου έχει δύο καλούς οπισθοφύλακες, πάνω στους οποίους μπορεί να στηριχτεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο (10/10, 12.00) οι "κυανόλευκοι" θα δώσουν φιλικό με την ΑΕΚ στα Σπάτα, με αφορμή τη διακοπή της Super League.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ