ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ατρόμητος ζήτησε ξένους διαιτητές στα ματς με το "Big-4"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά τον Άρη ήρθε η σειρά του Ατρόμητου να ζητήσει ξένους διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια με το "Big-4", αρχής γενομένης από αυτό με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι (3/11, 16:00) για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ξένο διαιτητή σε όλα τα παιχνίδια που θα δώσει με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ζήτησε ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες είναι ουσιαστικά η δεύτερη ομάδα που εκφράζει παρόμοια επιθυμία μετά τον Άρη.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος στις 3 Νοεμβρίου (16:00), ακολούθως αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (11/11, 15:00) και περιμένει τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι για την 11η αγωνιστική στις 25/11 (19:00).

Τα παιχνίδια του πρώτου γύρου με το "Big-4" ολοκληρώνονται για τους Περιστεριώτες την 14η αγωνιστική, στο εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό.

Σε όλες τις αναμετρήσεις ο Ατρόμητος θέλει την παρουσία ξένου διαιτητή, κάτι που επιθυμεί και ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι στο Περιστέρι. Πλέον είναι στο χέρι του Μέλο Περέιρα να κάνει αποδεκτό ή όχι το αίτημα του Ατρομήτου.

Μετά από τις έξι πρώτες στροφές του πρωταθλήματος, η ομάδα του Περιστερίου ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας με τον ΠΑΟΚ (από 16 βαθμούς) και την Δευτέρα (22/10, 19:00) φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης στοχεύοντας στο τρίποντο που θα την διατηρήσει στην πρώτη θέση.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ