ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Ατρόμητος στο "Χαμόγελο του Παιδιού"

Ο Ατρόμητος στο "Χαμόγελο του Παιδιού"

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ατρόμητος επισκέφθηκε το "Χαμόγελο του Παιδιού" στην Κηπούπολη και μοίρασε δώρα, θέλοντας να ικανοποιήσει τις επιθυμίες των παιδιών.

Οι Εδουάρδο Μπρίτο, Σωκράτης Φυτανίδης, Γιάννης Κοντοές και Θωμάς Βασιλείου βρέθηκαν την Τετάρτη (22/12) κοντά στα παιδιά στο "Χαμόγελο του Παιδιού", για να τους προσφέρουν δώρα, να ευχηθούν Καλά Χριστούγεννα και κυρίως να τα κάνουν χαρούμενα.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: "Ένα παιδικό χαμόγελο!. Μια παιδική αγκαλιά!. Αθώα προσωπάκια που σου δείχνουν την αγάπη τους και ας σε βλέπουν τα όμορφα ματάκια τους για πρώτη φορά. Για εμάς όμως στον Ατρόμητο δεν είναι η πρώτη φορά. Κάθε χρόνο λίγες μέρες πριν από την γέννηση του Θεανθρώπου έχουμε ταυτίσει τη ρότα μας με το «Χαμόγελο του Παιδιού». Πως κυλάει ο χρόνος…

Ο Ατρόμητος στο "Χαμόγελο του Παιδιού"

12 ναι, 12 χρόνια ο Ατρόμητος και το ίδρυμα που προσφέρει θαλπωρή και ζεστασιά βαδίζουν μαζί στο δρόμο της αγάπης για τα παιδιά. Με τις τσάντες στα χέρια θέλοντας να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες των παιδιών αντιπροσωπεία των παικτών μας εκπροσώπησε τον Ατρόμητο στην καθιερωμένη πια επίσκεψη μας στο σπίτι του συλλόγου στην Κηπούπολη. Ο Εδουάρδο Μπρίτο, ο Σωκράτης Φυτανίδης, ο Γιάννης Κοντοές και ο Θωμάς Βασιλείου βρέθηκαν απόψε κοντά στα παιδιά για να τους προσφέρουν δώρα, να ευχηθούν Καλά Χριστούγεννα και κυρίως να τα κάνουν χαρούμενα".

Ο Ατρόμητος στο "Χαμόγελο του Παιδιού"

Ο Μπρίτο είπε: « Επιδιώκω να έρχομαι εδώ κάθε χρόνο. Και χαίρομαι που βλέπω τα παιδιά να μεγαλώνουν. Πολλά απ’ αυτά τα θυμάμαι πολύ μικρά και τώρα πηγαίνουν στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο».

Ο Φυτανίδης ανέφερε: « Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήρθαμε εδώ. Ειδικά σε αυτούς τους καιρούς με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας εμείς πρέπει να δείχνουμε ότι δεν ξεχνάμε τα παιδιά που μεγαλώνουν με την φροντίδα κάποιων ανθρώπων που τα θεωρούν πραγματικά σαν δικά τους».

Ο Ατρόμητος στο "Χαμόγελο του Παιδιού"

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαρίστησε την εταιρία ένδυσης Sport Gallery και τον Ηλία Αρμόδωρο για την ευγενική προσφορά στο «Χαμόγελο». Το δελτίο Τύπου ολοκληρώθηκε ως εξής: "Κάθε παιδί πήρε λοιπόν το δωράκι του, οι παίκτες πήραν την αγκαλιά τους. Τελικά με μια τέτοια επίσκεψη δεν δίνεις αλλά παίρνεις".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ