ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο 37χρονος Ούμπιδες μένει στον Ατρόμητο μέχρι το 2020

Ο 37χρονος Ούμπιδες μένει στον Ατρόμητο μέχρι το 2020

Ο Χαβιέρ Ούμπιδες σε ηλικία 37 ετών ανανέωσε το συμβόλαιό του στον Ατρόμητο μέχρι το 2020. Η επόμενη σεζόν θα είναι η έβδομη στην ομάδα του Περιστερίου για τον Αργεντινό μέσο.

Η πρώτη ανανέωση του Ατρόμητου ενόψει της σεζόν 2019-2020 είναι ο αρχηγός Χαβιέρ Ούμπιδες. Ο Αργεντινός μέσος σε ηλικία 37 ετών θα συνεχίσει να φορά την "κυανόλευκη" φανέλα, με την οποία αγωνίζεται από το 2013.

Ο Λατινοαμερικανός που ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2009 (Ολυμπιακός Βόλου, Άρης, Ατρόμητος) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και μάλιστα οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ατρόμητος δημιούργησαν μια συλλεκτική φανέλα στην οποία αναφερόταν: «2013-2020 Atromitos Forever».

"ΗΜΟΥΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ"

Ο ποδοσφαιριστής μίλησε για το νέο του συμβόλαιο κάνοντας αναφορά σε δύσκολες στιγμές που βίωσε τη φετινή σεζόν: "Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα και ιδιαίτερη τιμή να συνεχίσω να φοράω το Αστέρι και αυτή τη φανέλα για μια ακόμα χρονιά. Είναι λίγοι αυτοί που ξέρουν τη δύσκολη χρονιά που πέρασα, με πολλές δύσκολες προσωπικές στιγμές και πολλές φορές ένιωσα ότι αυτή ήταν η τελευταία μου χρονιά ως ποδοσφαιριστής. Είχα μια πραγματική μάχη με τον εαυτό μου. Υπήρξαν στιγμές που ήμουν ο χειρότερος εχθρός μου. Με τη βοήθεια του Θεού μπόρεσα να σηκωθώ και συνέχισα να δίνω ό,τι έχω για την ομάδα μας.

Για όλα τα παραπάνω θέλω να ευχαριστήσω το πρόεδρο κ. Σπανό για την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό του όπως επίσης και τον τεχνικό μας διευθυντή κ. Αγγελόπουλο, ο οποίος ήταν από τους λίγους που ήξερε το πρόβλημα μου, με βοήθησε, με στήριξε και ποτέ δεν σταμάτησε να πιστεύει σε μένα.

Σεβασμό και εμπιστοσύνη μου έδειξε και συνεχίζει να μου δείχνει ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι και τον ευχαριστώ γιατί είναι μια πραγματικά εξέχουσα παρουσία τόσο για μένα όσο και για τον Ατρόμητο. Σε σας φίλαθλοι της ομάδας μας, σας αγκαλιάζω με την καρδιά μου και σας ευχαριστώ για όσα δίνετε στην ομάδα αιώνια! Τέλος να είσαστε σίγουροι ότι θα δουλέψω με την ίδια δέσμευση, όρεξη και ευθύνη για να βοηθήσω την αγαπημένη μας ομάδα να πάει ακόμα πιο ψηλά".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ