ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ντάουντα: "Τώρα όλοι, πλέον, θέλουν να νικήσουν τον Ατρόμητο"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο σκόρερ της νίκης του Ατρομήτου επί της ΑΕΚ (0-1), Αμπιόλα Ντάουντα, απέδωσε την αναρρίχηση στην κορυφή στην απαραβίαστη από τον Αύγουστο εστία των Περιστεριωτών.

Ο Ατρόμητος απολαμβάνει αήττητος μετά από οκτώ ματς τη μοναξιά της κορυφής στη Super League Σουρωτή, καθώς νίκησε την ΑΕΚ (0-1) στο ΟΑΚΑ χάρη στο γκολ του Αμπιόλα Ντάουντα.

Ο 29χρονος Νιγηριανός επιθετικός των Περιστεριωτών υποστήριξε στην κάμερα της "NOVA" ότι "τώρα όλοι, πλέον, θέλουν να νικήσουν τον Ατρόμητο".

"Το μυστικό μας είναι ότι κρατάμε το μηδέν από τον Αύγουστο, μας δίνει το έξτρα κίνητρο και την πρώτη θέση. Σίγουρα δεν θα κρατήσουμε το μηδέν για όλη τη σεζόν, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε να μαχόμαστε και να κρατήσουμε τα κεφάλια χαμηλά. Παίζουμε όλοι για όλους.

Δεν θα έλεγα ότι είναι τύχη. Εάν δουλεύεις, έχεις και τύχη. Ο Μάντσον δεν έπαιξε σήμερα, ο Μανούσος δεν έπαιξε, αλλά όλοι όσοι παίζουν, παίζουν καλά και για όσους δεν παίζουν. Είναι ομαδική προσπάθεια. Δουλεύουμε πολύ σκληρά κι αυτό μας βγαίνει στο γήπεδο".

Για τον Νταμίρ Κάναντι: "Στην αρχή είχαμε ότι ήταν πολλοί νέοι παίκτες είναι δύσκολο να ενσωματωθούν. Γι' αυτό είχαμε και αργή κίνηση. Δεν είναι εύκολο να γίνει και μάλιστα αποτελεσματικά. Με την πάροδο του χρόνου το κατάφερε κι αυτό έφερε το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο με το πέρασμα του χρόνου μας ωφέλησε".

Για το πώς νιώθει στην πρώτη θέση: "Έχω βρεθεί στην πρώτη θέση αρκετές φορές, αλλά το πιο σημαντικό είναι να βλέπουμε ματς με το ματς. Να κρατήσουμε την μπάλα χαμηλά και να συνεχίσουμε ταπεινά".

Για την καλύτερη άμυνα, τις περισσότερες νίκες και το μοιρασμένο αήττητο με τον Λεβαδειακό: "Σίγουρα έχουμε όρεξη, αλλά πρέπει να κοιτάμε βήμα-βήμα. Να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ποιος ξέρει τι μπορεί να γίνει στη διακοπή του Κυπέλλου. Έχουμε ακόμη τα Τρίκαλα, την Ξάνθη, τον Πανιώνιο..."

Για το επόμενο ματς με την Ξάνθη: "Δεν θα έλεγα ότι είναι ντέρμπι το ματς με την Ξάνθη. Θα πάμε με το κεφάλι κάτω. Πήραμε δύο πολύ σημαντικές νίκες, έξι βαθμούς (με Ολυμπιακό και ΑΕΚ) και μην ξεχνάμε ότι τώρα πλέον όλοι θέλουν να νικήσουν τον Ατρόμητο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ