ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μπέτσης: "Στηρίξαμε πρώτοι την εξυγίανση, αλλά αναθεωρούμε"

Μπέτσης: "Στηρίξαμε πρώτοι την εξυγίανση, αλλά αναθεωρούμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Βασίλης Μπέτσης, υποστήριξε ότι δεν έγινε τίποτα στα αποδυτήρια του γηπέδου του Περιστερίου με ανθρώπους του Παναθηναϊκού κι έκανε λόγο για "αναθεώρηση στήριξης στην εξυγίανση της διαιτησίας".

Μαίνονται οι αντιδράσεις και την επόμενη ημέρα της επεισοδιακής (κυρίως ως προς το "τρίτο ημίχρονο") αναμέτρησης του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό (1-1) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Στον "αέρα" του Sport24 Radio 103,3 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ατρόμητος, Βασίλης Μπέτσης, ο οποίος υποστήριξε δεν έγινε τίποτα από όσα αναφέρει το ρεπορτάζ στα αποδυτήρια του γηπέδου του Περιστερίου πέραν κάποιων φραστικών επιθέσεων, οι οποίες θεωρούνται συνηθισμένες.

Αναφερόμενος στη διαιτησία που έχει η ομάδα στην οποία είναι πρόεδρος, τόνισε ότι οι Περιστεριώτες ήταν "από τους πρώτους που στήριξαν την προσπάθεια εξυγίανσης της διαιτησίας", αλλά πλέον "αναθεωρούν κι αναιρούν κάποια πράγματα που έχουν πει". Αναλυτικά όσα είπε.

Για την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό: "Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Έχουμε παράπονα για δεύτερη σερί αγωνιστική από τη διαιτησία. Προχωράμε, διότι ξέρουμε τι ομάδα έχουμε".

Για τον Ατρόμητο: "Ξέραμε ότι είχαμε δημιουργήσει ένα καλό ρόστερ και ότι έχουμε έναν καλό προπονητή. Αυτό που χρειαζόταν ήταν η υπομονή και η δουλειά, διότι είχαμε αρκετούς καινούριους παίκτες. Ξέραμε, πάντως, ότι θα ήμασταν ψηλά».

Για τον Νταμίρ Κάναντι: "Είναι ένας σοβαρός προπονητής. Το καλοκαίρι δοκίμαζε κάποια σχήματα. Κάποιοι βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα. Όταν μία ομάδα έχει πολλούς καινούριους παίκτες θέλει υπομονή για να αποδώσει".

Για το αν υπάρχει στοχοποίηση του Ατρομήτου από τη διαιτησία: "Ήμασταν από τους πρώτους που στηρίζαμε αυτήν την εξυγίανση, αλλά αρχίζουμε να παίρνουμε κάποια πράγματα πίσω. Πήγαμε στην έδρα της ΑΕΛ και έγινε το ίδιο πράγμα με τον ίδιο διαιτητή. Στην Τούμπα είχαμε αλλοίωση αποτελέσματος. Το Σάββατο ήταν μία κακή διαιτησία, όπου προσπαθούσε να διορθώσει το ένα λάθος με ένα άλλο. Υπήρχε μία ίδια φάση με αυτή του πέναλτι του Παναθηναϊκού, στην οποία ο διαιτητής θα μπορούσε να μας είχε δώσει πέναλτι. Θεωρούμε, όπως γράφει και η ανακοίνωση ότι κάποιοι δε μας θέλουν ψηλά.

Εμείς τη Δευτέρα θα απευθυνθούμε σε αυτούς που πρέπει. Ήμασταν από τους πρώτους που στηρίζαμε αυτήν την εξυγίανση, αλλά όταν βλέπεις απανωτά χτυπήματα αναθεωρείς".

Για τα παράπονα που έχουν από τον διαιτητή Σταύρο Μάνταλο: "Δεν έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό. Απλά ο κ. Μάνταλος έκανε μία διαιτησία που ήταν εις βάρος μας. Υπήρχαν κάρτες που θα μπορούσαν να δοθούν, όπως η δεύτερη κίτρινη στον Λουντ, για μαρκάρισμα στον Ουάρντα, αν θυμάμαι καλά. Η αποβολή του Κιβρακίδη ήταν σωστή".

Για αυτά που καταλογίζει ο Παναθηναϊκός σε παράγοντες του Ατρομήτου: "Δεν υπήρχε τίποτα. Φραστικές επιθέσεις μπορούν να γίνουν σε κάθε παιχνίδι. Δεν έχουμε τίποτα εναντίον του Παναθηναϊκού. Τα έχουμε με τη διαιτητική τριάδα.

Έχουμε παίξει δεκάδες φορές με τον Παναθηναϊκό και έχουμε επιδείξει άψογη φιλοξενία. Έχουμε δώσει τις εξετάσεις μας και καμία ομάδα δεν είχε παράπονο για τη φιλοξενία. Δεν μπορεί να έχει παράπονο ο Παναθηναϊκός. Επίσης, δε στεκόμαστε στα διοικητικά του Παναθηναϊκού. Καλό είναι να βρει το δρόμο του, διότι είναι μεγάλη ομάδα.Προσπαθήσαμε να είναι όσο πιο ήπιο γίνεται το κλίμα. Δεν έχουμε να ασχοληθούμε με τον Παναθηναϊκό. Ελπίζουμε να βρει το δρόμο του, διότι τον θέλει το πρωτάθλημα".

Για το αν μπορεί ο Ατρόμητος να διεκδικήσει το πρωτάθλημα: "Βάσει ψυχής μπορούμε. Έχουμε ανταγωνιστική ομάδα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Θα είμαστε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Έχουμε βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα, με σχεδόν όλα τα ντέρμπι εκτός έδρας, στα οποία πήραμε θετικά αποτελέσματα. Βέβαια, όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι δύσκολα και κοιτάμε το επόμενο ματς".

Για τον κόσμο: "Κάνουμε μία προσπάθεια για να φέρουμε περισσότερο κόσμο κοντά μας. Στα τελευταία ματς, με τους Πανιώνιο και Παναθηναϊκό ανταποκρίθηκε και περιμένουμε ακόμα περισσότερο στους επόμενους αγώνες, για να τους ευχαριστήσουμε με τα αποτελέσματα και το ποδόσφαιρο που παίζουμε".

Ακούστε τη συνέντευξή του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η απάντηση του Γαρρή στον Ατρόμητο
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Παραληρηματικές ύβρεις που ντροπιάζουν τον Ατρόμητο"
Ένταση Σπανού με Ουζουνίδη, Παπαβασιλείου στην αποχώρηση του Παναθηναϊκού
ΠΑΕ Ατρόμητος: "Στην Ελλάδα δεν χωράει Λέστερ"
ΠΑΕ Ατρόμητος: "Επιστρέφουμε τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς"
Γαλαριώτης: "Ουδέποτε ειπώθηκαν αυτά από ανθρώπους του Ατρομήτου"
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ