ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μοναδική απώλεια ο Κούρος για Ατρόμητο

Μοναδική απώλεια ο Κούρος για Ατρόμητο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για τον αγώνα με τον Αστέρα στο Περιστέρι και ο Τραϊανός Δέλλας πηγαίνει με όλα του τα "όπλα" σε αυτό το ματς, πλην του ανέτοιμου Κούρου.

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Αστέρα στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League και αμέσως μετά το τέλος της σημερινής (12/3) προπόνησης ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του, έχοντας όλα του τα "όπλα" στην διάθεσή του, πλην του ανέτοιμου Κούρου.

Από 'κει και πέρα, ο "Κολοσσός" δεν πήρε μαζί του τον στόπερ Θεολόγου. Για τους γηπεδούχους είναι ένα κρίσιμο ματς στην προσπάθεια αναρρίχησης στον πίνακα και θέλουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, για να φτάσουν τους 30 και να "κλειδώσουν" οριστικά και αμετάκλητα την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Οι Αρκάδες που προέρχονται από το 0-0 με την ΑΕΚ, απέχουν τέσσερις βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, μετρώντας 34. Βέβαια, επίκειται τιμωρία για τον "Δικέφαλο" λόγω των επεισοδίων στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και είναι για τα καλά στο κόλπο των πλέι οφ.

Η αποστολή έχει ως εξής:

Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Κοντοές, Μπίτολο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Λημνιός, Μπαστακός, Ουσέρο, Γροντής, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Κεϊτά, Λε Ταλέκ, Παπαδόπουλος, Ματέι, Μπρίτο, Σουμπίνιο.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ