ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μέσα για ΠΑΟΚ και ο Πίτου Γκαρσία στον Ατρόμητο

Μέσα για ΠΑΟΚ και ο Πίτου Γκαρσία στον Ατρόμητο
INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε μετά την προπόνηση της Παρασκευής την αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής με τον "δικέφαλο του Βορρά".

Στους παίκτες που ταξίδεψαν και στα Γιάννινα αλλά γνώρισαν την ήττα από τον ΠΑΣ θα στηριχθεί ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο νεαρός προπονητής του Ατρόμητου συμπεριέλαβε στην 20άδα που ανακοίνωσε τους 19 που είχε πάρει μαζί του συν τον Πίτου Γκαρσία ο οποίος είναι στη διάθεση του.

Δεν θα πρέπει μάλιστα να αποκλείσουμε ο Γκαρσία να π[άρει θέση και στο αρχικό σχήμα στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Βέβαια ακόμα είναι νωρίς αφού υπάρχει και η προπόνηση του Σαββάτου για να κατασταλάξει στα πλάνα του.

Εκτός έμεινε και πάλι ο Μπόρισλαβ Στόιτσεφ ο οποίος αναμένεται από την ερχόμενη αγωνιστική να αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του Ατρόμητου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ανακοινώθηκε αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης στο γήπεδο Περιστερίου η αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Την αποτελούν οι παρακάτω είκοσι (20) ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Κούρος, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Μίλος Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ, Ναπολεόνι, Μπρίτο, Ούμπιντες, Θεολόγου, Λημνιός, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Κοντοές, Γκαρσία.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο και αμέσως μετά οι παίκτες θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ