ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με βασικούς στη Λιβαδειά ο Ατρόμητος

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νταμίρ Κάναντι παρότι ο Ατρόμητος εξασφάλισε την έξοδο του στην Ευρώπη θέλει να δει την ομάδα του να κερδίσει και τη Κυριακή στην Λιβαδειά και πήρε μαζί του όλους τους βασικούς ποδοσφαιριστές του.

Ο Ατρόμητος την περασμένη εβδομάδα με τη νίκη του επί του Πλατανιά εξασφάλισε και μαθηματικά την έξοδο του στην Ευρώπη. Αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι για τον Νταμίρ Κάναντι ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Λεβαδειακό καθώς ο Αυστριακός επέλεξε να πάρει μαζί του στην αποστολή όλους τους βασικούς ποδοσφαιριστές του θέλοντας ένα ακόμη τρίποντο.

Ίσως στο πίσω μέρος του Κάναντι να είναι και η κατάληψη της τρίτης θέσης από τη στιγμή που η διαφορά από τον Ολυμπιακό είναι μόλις στο -4 και απομένουν δυο παιχνίδια για το φινάλε της σεζόν.

Ο Αυστριακός βέβαια δεν έχει και απουσίες καθώς δεν υπάρχουν ούτε τιμωρημένοι αλλά ούτε και τραυματίες πλην του Μανούσου. Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με τη μεσημεριανή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ με τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 19.00.

Την αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Χατζηισαίας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Κιβρακίδης, Μάντσον, Βασιλακάκης, Ουάρντα, Ντάουντα, Νάτσος, Ντιγκινί, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς και Κυριακίδης.

Με την ανακοίνωση της αποστολής, οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές γευμάτισαν στο προπονητικό και αναχώρησαν για την Λιβαδειά.

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής στο προπονητικό κέντρο με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα".

Training session of Atromitos FC at Chania, Pelion on Jule 30, 2016. Photo by: Lazaros Koukorikos / Reporter Images
Training session of Atromitos FC at Chania, Pelion on Jule 30, 2016. Photo by: Lazaros Koukorikos / Reporter Images REPORTER IMAGES
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ