ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ θα εκτίσει ο Ουάρντα

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ουάρντα που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στο ματς με τη Κέρκυρα θα χάσει τα παιχνίδια του Ατρόμητου κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ.

Ο Ουάρντα μπορεί να πέτυχε δυο γκολ στην αναμέτρηση του Ατρόμητου με την Κέρκυρα και να οδήγησε την ομάδα του Περιστερίου σε μια ακόμα νίκη αλλά κατάφερε να εκνευρίσει τον προπονητή του, Νταμίρ Κάναντι, με την κίτρινη κάρτα που είδε μετά το πρώτο γκολ και λόγω του πανηγυρισμού του.

Αυτή ήταν η 7η κάρτα για τον Αιγύπτιο μέσο ο οποίος πρέπει να χάσει δυο από τα επόμενα τέσσερα ματς της ομάδας του και ο Αυστριακός τεχνικός πήρε την απόφαση ο Ουάρντα να χάσει τα δυο τελευταία παιχνίδια της τετράδας και συγκεκριμένα αυτά κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός) και ΑΕΛ (εντός).

Από εκεί και πέρα τη Δευτέρα οι παίκτες του Ατρόμητου συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου στη φάση των «16» με τον Αστέρα Τρίπολης.

Όσοι αγωνίστηκαν με την Κέρκυρα ακολούθησαν αποθεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά σε αντοχή και τακτικές.

Ο Ντάουντα που ένιωσε ενοχλήσεις στο παιχνίδι με την Κέρκυρα και έγινε αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο ακολούθησε το πρόγραμμα αποθεραπείας και αύριο θα δοκιμαστεί αν θα μπορέσει τελικά να ταξιδέψει στην Τρίπολη.

Μέρος του προγράμματος της προπόνησης ακολούθησε ο Μανούσος με την εξέλιξη του τραυματισμού του να έχει θετική κατάληξη.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ