ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με Ούμπιδες στη Λαμία

Με Ούμπιδες στη Λαμία
INTIME SPORTS

Ο Χαβιέρ Ούμπιδες ήταν το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Ατρομήτου για την αναμέτρηση με τη Λαμία, την Τρίτη (17:15) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, Λαμία, ταξίδεψε ο Ατρόμητος καθώς την Τρίτη αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Στόχος για τους Περιστεριώτες η νίκη και μόνο όχι μόνο για το βαθμολογικό κομμάτι και την υπόθεση - πρόκριση αλλά πολύ περισσότερο για τη ψυχολογική ανάταση που επιχειρείται στις τάξεις της ομάδας.

Εξάλλου μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League, ήταν βαρύ στο Περιστέρι. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Γιώργος Σπανός, ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Αγγελόπουλος κι ο προπονητής, Τραϊανός Δέλλας τα "έχωσαν" στους ποδοσφαιριστές της ομάδας έστω κι αν την Κυριακή ακολούθησε ενωτική δήλωση του πρώτου.

Ο "Τράι" πάντως δείχνει εμπράκτως ότι πιστεύει στους παίκτες του, γι' αυτό και δεν άλλαξε την αποστολή σε σχέση με αυτή που είχε ανακοινώσει για τον Πανθρακικό. Το νέο, η είσοδο του Χαβιέρ Ούμπιδες σ' αυτή με τον Αργεντινό να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε. Αντίθετα εκτός έμεινε γι' ακόμη μία φορά, ο Σωκράτης Φυτανίδης, ο οποίος δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως.

Η Λαμία είχε αρχικά υποστηρίξει ότι αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Football League και το Κύπελλο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα, ωστόσο αυτό δεν συνέβη και το ματς θα διεξαχθεί κανονικά την Τρίτη στις 17:15, στο ΔΑΚ της φθιωτικής πρωτεύουσας.

Ο Ατρόμητος είχε αναδειχθεί ισόπαλος εντός έδρας 2-2 με τη Βέροια και η Λαμία είχε χάσει 2-1 εκτός έδρας από την Καλλιθέα για την 1η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή του Ατρομήτου: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Μπρίτο, Μπίτολο, Μπ. Στόιτσεφ, Γκαρσία, Γοδόι, Κιβρακίδης, Κοντοές, Κούρος, Λαζαρίδης, Λε Ταλέκ, Λημνιός, Μαρσελίνιο, Μπάλλας, Μπαστακός, Ναπολεόνι, Μ.Στόιτσεφ, Ούμπιντες, Ουσέρο.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ