ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με νέο "αίμα" στην Τούμπα ο μισός Ατρόμητος

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος των επτά απόντων ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ με νέο "αίμα". Στην αποστολή του Νταμίρ Κάναντι συμπεριλήφθησαν οι Μανδάς, Λαζαρίδης, Στρούγγης και Νταβιώτης.

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (10/3, 17.15) στην Τούμπα για την 24η αγωνιστική της Super League, παιχνίδι στο οποίο ο Νταμίρ Κάναντι είναι υποχρεωμένος να αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό την ενδεκάδα του. Βασικοί ποδοσφαιριστές όπως οι Χατζηϊσαΐας, Κουλούρης, Μέγερι και Ρισβάνης είναι εκτός αποστολής.

Αν προσθέσουμε σε αυτούς και τους Ουάρντα, Μούγιακιτς και Ουγκράι, η ομάδα του Περιστερίου θα εμφανιστεί αλλαγμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Ο Αυστριακός τεχνικός συμπεριέλαβε στα πλάνα του το νέο "αίμα" της ομάδας, όπως τους Μανδά, Λαζαρίδη, Στρούγγη και Νταβιώτη.

Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Θεοδωράκης, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Βασιλακάκης, Σάκιτς, Ούμπιδες, Νταβιώτης, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Μάντσον, Μανδάς, Μπουσούλατζιτς, Κατράνης, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Κόρτ και Λαζαρίδης.

Ύστερα από 23 παιχνίδια ο Ατρόμητος έχει 43 βαθμούς και με ματς λιγότερο από την τρίτη ΑΕΚ είναι στο -1.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ