ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με Μπρούνο Φελίπε απέναντι στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Με Μπρούνο Φελίπε απέναντι στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος
Μπρούνο Φελίπε

Με νέο πρόσωπο τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Μπρούνο Φελίπε η αποστολή του Ατρόμητου για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (28/1, 17.15) με την ΑΕΛ. Εκτός ο τιμωρημένος Ουάρντα και ο ανέτοιμος Μανούσος.

Την προηγούμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος έμεινε ισόπαλος (2-2) με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα (0-1) από τον Παναιτωλικό. Ύστερα από δύο ματς χωρίς νίκη, η ομάδα του Περιστερίου καλείται να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, υποδεχόμενη την Κυριακή (28/1, 17.15) την ΑΕΛ.

Ο Νταμίρ Κάναντι συμπεριέλαβε στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα Μπρούνο Φελίπε, ο οποίος είναι εξτρέμ. Ο Μανούσος μπορεί να ακολουθεί πλέον κανονικό πρόγραμμα, αλλά είναι ακόμη ανέτοιμος, γι' αυτό και έμεινε εκτός αποστολής. "Κόπηκαν", επίσης, οι Μενσά - Κυριακίδης, αλλά και οι Νάτσος, Στρούγγης και Λαζαρίδης.

Η αποστολή: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Νάτσος, Μπρούνο, Μπαστακός, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Χατζηισαίας, Βασιλακάκης, Βασιλείου, Ντάουντα, Ρισβάνης, Μάντσον, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς. Ο Ατρόμητος είναι στην 4η θέση ύστερα από 18 ματς, έχοντας 34 βαθμούς. Η ΑΕΛ είναι 9η με 21.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Την Κυριακή (28/1) η Νάουσα αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ΑΟ Καρδίας για τον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Κώστα Κωτσόπουλου με την ομάδα της Ημαθίας, αφού από Δευτέρα (29/1) κατεβαίνει στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Ατρόμητου. Ο 20χρονος, που προ ημερών είχε δοκιμαστεί στη Ντόρτμουντ, έχει παίξει 17 φορές εφέτος με τη Νάουσα και έχει βάλει 7 γκολ.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ