ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με Μάντσον, Ντιγκινί στη Τρίπολη ο Ατρόμητος

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Μάντσον EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Αστέρα με τον Κάναντι να έχει στη διάθεση του τους Μάντσον, Ντιγκινί ενώ εκτός έμειναν οι Γιαννιώτης, Ντάουντα.

Στην Τρίπολη βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης η αποστολή του Ατρόμγτου ενόψει του αγώνα Κυπέλλου που θα διεξαχθεί την Τετάρτη το μεσημέρι στο "Θ. Κολοκοτρώνης" με ώρα έναρξης στις 15:00.

Ο Κάναντι πήρε μαζί τους Μάντσον, Ντιγκινί που εξέτισαν τη τιμωρία τους ενώ εκτός έμεινε ο Γιαννιώτης και ο Ντάουντα. Επίσης στην αποστολή του Αυστριακού συμπεριλήφθηκε και ο νεαρός Κίναλης, ως δεύτερος γκολκίπερ πίσω από τον Μίρκοβιτς.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Τρίτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδική πόλη.

Μετά το τέλος της προπόνησης που έγινε παρουσία του προέδρου Βασίλη Μπέτση, ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 15.00.

Την αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Κίναλης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Νάτσος, Κυριακίδης, Ουάρντα, Ούμπιντες, Μάντσον, Κιβρακίδης, Χατζηισαίας, Βασιλακάκης, Βασιλείου, Ντιγκινί, Ζησόπουλος, Ρισβάνης, Μενσά, Μπαστακός και Μπουσούλατζιτς".

Training session of Atromitos FC at Chania, Pelion on Jule 30, 2016. Photo by: Lazaros Koukorikos / Reporter Images
Training session of Atromitos FC at Chania, Pelion on Jule 30, 2016. Photo by: Lazaros Koukorikos / Reporter Images REPORTER IMAGES
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ