ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με Κυριακίδη κόντρα στην ΑΕΚ ο Ατρόμητος

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Ατρομήτου δεν υπολογίζει ιδιαίτερα προβλήματα - εκτός από τον τραυματισμό του Μάντσον - για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Επέστρεψαν στην αποστολή των Περιστεριωτών οι Παύλος Κυριακίδης και Εμάνουελ Μένσα.

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (23/10, 19:30) για την όγδοη αγωνιστική της Super League Σουρωτή με τον Αυστριακό τεχνικό της ομάδας του Περιστερίου, Νταμίρ Κάναντι, να μην έχει άλλο όνομα στο απουσιολόγιο πλην του Μάντσον Ενρίκε, καθώς ο Βραζιλιάνος μέσος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Αστέρα.

Έτσι, στην αποστολή του Ατρομήτου επέστρεψαν τόσο ο Παύλος Κυριακίδης όσο και Εμάνουελ Μένσα. Η αποστολή του Ατρομήτου: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Κυριακίδης, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Ζησόπουλος, Κιβρακίδης, Ουαρντά, Βασιλακάκης, Βασιλείου, Μανούσος, Ντάουντα, Μενσά, Ρισβάνης, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς.

Ο Ατρόμητος μετά από οκτώ ματς στην τρέχουσα σεζόν της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ