ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Λοκομοτίβ Σόφιας-Ατρόμητος 0-1

Λοκομοτίβ Σόφιας-Ατρόμητος 0-1
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με γκολ του Αθανασίου ο Ατρόμητος νίκησε και στο τελευταίο του φιλικό επί Βουλγαρικού εδάφους τη Λοκομοτίβ Σόφιας με 1-0. Δείτε το γκολ και τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς

Με νίκη ολοκλήρωσε τα φιλικά του παιχνίδια στο Πράβετς ο Ατρόμητος, καθώς με γκολ του Αθανασίου επικράτησε με 1-0 της Λοκομοτίβ Σόφιας.

Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να κάνει το τρία στα τρία επί Βουλγαρικού εδάφους.

Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν πολύ καλό σε θέαμα, με τις φάσεις να είναι λίγες μπροστά από τις δύο εστίες. Η πρώτη ευκαιρία ήταν για τον Ατρόμητο στο 10ο λεπτό όταν από την κεφαλιά του Μπρίτο από καλή θέση, η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 24' μετά από λάθος της άμυνας της Λοκομοτίβ ο Κούτσι παρενέβη στην πορεία της μπάλας, πλάσαρε αλλά έγινε κόντρα και κέρδος για τον Ατρόμητο ήταν ένα κόρνερ.

Η Λοκομοτίβ Σόφιας απείλησε στο 41', όταν από το σουτ του Ιλιεφ από καλή θέση, έδιωξε ο Ράντμαν την μπάλα και έτσι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος και με τις αλλαγές που έκανε το Ντούσαν Μπάγεβιτς ανέβασε την απόδοσή του.

Στο 66' η Λοκομοτίβ απείλησε, όταν ο Πέεφ μέσα στην περιοχή με πλασέ προσπάθησε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Οι Βούλγαροι στο 79' έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ντιμιτρόφ και στυο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ατρόμητος κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Ο Καραμάνος έστρωσε ωραία την μπάλα στον Αθανασίου και αυτός λίγο έξω από την περιοχή με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το τελικό 1-0 υπέρ του Ατρομήτου.

Ατρόμητος: Ράντμαν (46' Ιτάνζ), Νάστος (61' Λαζαρίδης), Φυτανίδης (61' Ταυλαρίδης), Σκόνδρας (61' Καραμάνος), Επαστάϊν (81' Μακρής), Ιγκλέσιας (81' Καραγκούνης), Μπάλλας (68' Αθανασίου), Δημούτσος, Μπρίτο (86' Καλλέργης), Μπέλιτς (61' Γκαρσία), Κούτσι (76' Οικονόμου).

Λοκομοτίβ Σόφιας: Μιχαϊλοφ, Βαρμπάνοφ, Βέλκοφ, Πρανέκοφ, Ντόμπρεφ, Ντιμιτρόφ, Γκάντσεφ, Πέεφ, Μπορνοσούζοφ, Μανόλο, Ίλιεφ.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης και οι δηλώσεις Μπάγεβιτς-Αθανασίου

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ