ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Λε Ταλέκ: "Μιλούν για κρίση, αλλά βλέπω κόσμο στα εμπορικά κέντρα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γάλλος επιθετικός του Ατρομήτου, Αντονί Λε Ταλέκ, μίλησε για τον τρόπο με τον οποίον (δεν) βιώνει την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και συνέκρινε το ελληνικό με το γαλλικό ποδόσφαιρο.

Στη γαλλική ιστοσελίδα, "Ouest France" μίλησε ο Άντονι Λε Ταλέκ, τονίζοντας ότι στην Ελλάδα οι ποδοσφαιριστές είναι λιγότερο προστατευμένοι σε σχέση με τη Γαλλία. Παράλληλα, ο Γάλλος φορ του Ατρομήτου ξεκαθάρισε ότι όλοι μιλούν για οικονομική κρίση, αλλά εστιατόρια, καφετέριες και εμπορικά κέντρα είναι γεμάτα από κόσμο.

"Ειλικρινά, δεν αισθάνομαι πολύ την κρίση. Μου μιλούν για κρίση, αλλά βλέπω συνέχεια κόσμο στα εστιατόρια, τις καφετέριες και τα εμπορικά κέντρα. Δεν τη βλέπω, όπως λένε. Αλλά, για παράδειγμα στις τράπεζες υπάρχει περιορισμός στις εβδομαδιαίες αναλήψεις ή στις χρηματαποστολές προς το εξωτερικό.

Στην Ελλάδα, βελτιώθηκα κι εγώ. Έμαθα πολλά και για εμένα τον ίδιο. Στη Γαλλία υπάρχουν κάποια κομφόρ. Οι παίκτες είναι προστατευμένοι. Εδώ, λιγότερο. Αλλάξαμε τρεις προπονητές αυτή τη σεζόν. Το πρωτάθλημα τελείωσε. Παίξαμε δέκα ματς τον Ιανουάριο. Στη Γαλλία, όλο αυτό, δεν υπάρχει", υποστήριξε ο Αντονί Λε Ταλέκ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ