ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ξεκίνησε τρέξιμο ο Ούμπιδες στον Ατρόμητο

Ξεκίνησε τρέξιμο ο Ούμπιδες στον Ατρόμητο
INTIME SPORTS

Η διακοπή λειτουργεί υπέρ του Δέλλα στον Ατρόμητο καθώς θα υπάρξει η αποθεραπεία των Ούμπιδες και Φυτανίδη που αναμένεται να τεθούν στο διάστημα του με την έναρξη ξανά του πρωταθλήματος.

Υπέρ του Ατρόμητου και του Τραϊανού Δέλλα είναι η διακοπή του πρωταθλήματος καθώς ο νέος τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει αρκετές μέρες με τους παίκτες του αλλά και παράλληλα να υπάρξει η αποθεραπεία κάποιων βασικών ποδοσφαιριστών που ήταν τραυματίες.

Για παράδειγμα ο Ούμπιδες ξεκίνησε τρέξιμο την Τετάρτη και φυσικά θα εκμεταλλευτεί τη διακοπή για να δουλέψει όσο καλύτερα μπορεί προκειμένου να είναι έτοιμος με την έναρξη ξανά του πρωταθλήματος.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Φυτανίδη ο οποίος κάθε μέρα που περνάει θα ανεβάζει τον ρυθμό εκγύμνασης του.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας ενσωματώθηκαν από σήμερα Ναπολεόνι και Μπίτολο οι οποίοι χθες έκαναν αποφόρτιση. Τρέξιμο ξεκίνησε ο Ούμπιδες ενώ ο Φυτανίδης άρχισε με γυμναστήριο και συνέχισε με ατομικό.

Ασκήσεις ενδυνάμωσης και γυμναστήριο κάνει όλο αυτό το διάστημα ο Έμποου".

Βελτιώσεις σε γήπεδο και προπονητικό

Ο Ατρόμητος τώρα ήρθε σε συμφωνία με μια εταιρεία κατασκευής γηπέδων προκειμένου να αναλάβει τη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων αλλά και του γηπέδου.

"H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Gennatos Turf Κατασκευές Γηπέδων» η οποία αναλαμβάνει την καθημερινή συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων της ομάδας μας.

Ήδη έχει ξεκινήσει, από την επόμενη μέρα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, η χειμερινή σπορά χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Η ίδια διαδικασία πραγματοποιείται και στο αθλητικό κέντρο «Μαζαράκη» καθώς έχει γίνει σπορά στο ένα γήπεδο και μόλις παραδοθεί θα ξεκινήσει η σπορά και στο δεύτερο γήπεδο.

Επίσης έχει ξεκινήσει ολική ανακατασκευή χλοοτάπητα στο προπονητικό γήπεδο στον Ασπρόπυργο".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ