ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κοντοές 2,5 μήνες μετά

Κοντοές 2,5 μήνες μετά
Κοντοές INTIME SPORTS

Στις 8 Ιουλίου ο Γιάννης Κοντοές είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και από τότε μέχρι σήμερα ήταν στα... πιτς για τον Ατρόμητο. Ο Μιχάλης Γρηγορίου τον συμπεριέλαβε στη 19άδα για τον αγώνα της Τετάρτης (23/9, 18.15) με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από την εντός έδρας ήττα (1-0) με την Ξάνθη προέρχεται ο Ατρόμητος και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη (23/9, 18.15) οι Περιστεριώτες καλούνται να ρεφάρουν και να πάρουν αποτέλεσμα στην Ήπειρο. Ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου έχει πάρει στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές και το όνομα που ξεχωρίζει είναι αυτό του Γιάννη Κοντοέ.

Ο 29χρονος αμυντικός είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπηση την Τετάρτη 8 Ιουλίου και για πρώτη φορά από τότε συμπεριλήφθη σε αποστολή. Δεν είναι βέβαιο πως τελικά θα είναι στην 18άδα, αλλά όλα δείχνουν πως μετρά αντίστροφα για την επάνοδο στη δράση.

Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή, που βρίσκεται ήδη στην πόλη της Ηπείρου, απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Κούρος, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Μίλος Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ, Ναπολεόνι, Μπρίτο, Ούμπιντες, Θεολόγου, Λημνιός, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Κοντοές.

Υπενθυμίζεται ότι δεν υπολογίζονται οι Μπόρισλαβ Στόιτσεφ και Πίτου Γκαρσία, που είναι ανέτοιμοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ