ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κομπλέ κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Ατρόμητος

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ουάρντα EUROKINISSI SPORTS

Ο Νταμίρ Κάναντι έχει στην διάθεση του για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό τους Ουάρντα, Γιαννούλη και Χατζηισαΐα που δεν αγωνίστηκαν στην Τούμπα.

Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο οι Ουάρντα, Γιαννούλης και Χατζηισαΐας που δεν είχαν παίξει στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα βρίσκονται στην διάθεση του Νταμίρ Κάναντι για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι.

Οι τρεις τους πήραν τις θέσεις των Μπαστακού, Ζησόπουλου και Πολιντόρο που έμειναν εκτός σε σχέση με όσους είχε μαζί του στην Τούμπα ο Αυστριακός τεχνικός. Μάλιστα ο Κάναντι διατήρησε στην αποστολή τους Στρούγγη και Νάτσο που τα είχαν πάει εξαιρετικά κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με την μεσημεριανή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι.

Μετά το τέλος της προπόνησης, στην οποία βρέθηκε και ο πρόεδρος Βασίλης Μπέτσης, ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 19.30.

Την αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κυριακίδης, Χατζηισαΐας, Ούμπιντες, Γιαννούλης, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Βασιλακάκης, Μενσά, Στρούγγης, Ντάουντα, Μάντσον, Ουάρντα, Ρισβάνης, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς.

Training session of Atromitos FC at Chania, Pelion on Jule 30, 2016. Photo by: Lazaros Koukorikos / Reporter Images
Training session of Atromitos FC at Chania, Pelion on Jule 30, 2016. Photo by: Lazaros Koukorikos / Reporter Images REPORTER IMAGES

Με την ανακοίνωση της αποστολής, οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές αναχώρησαν για το ξενοδοχείο.

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου στο προπονητικό κέντρο με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

*Ο Ντιγκινί συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με την Κέρκυρα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ