ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κιβρακίδης: "Να εφαρμόσουμε το πλάνο του προπονητή μας για την πρόκριση"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο εκ των αρχηγών του Ατρόμητου, Κυριάκος Κιβρακίδης, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Ντιναμό Μπρεστ μίλησε για όσα πρέπει να κάνουν αυτός και οι συμπαίκτες του για να έρθει η πρόκριση.

Ο Ατρόμητος μπορεί να περάσει το εμπόδιο της Ντιναμό Μπρεστ αρκεί να ακολουθήσει το πλάνο του προπονητή του. Αυτό υποστήριξε ο Κυριάκος Κιβρακίδης στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα της Πέμπτης.

"Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι αύριο. Πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο του τελευταίου 20λεπτουτου πρώτου παιχνιδιού. Δεν ξεκινήσαμε καλά,αλλά ο προπονητής μαςέκανε αλλαγές πουβοήθησαν. Όλοι είμαστε έτοιμοι, ο προπονητής μας έχει πλάνο και εμείς θα προσπαθήσουμε να το εφαρμόσουμε για να πάρουμε την πρόκριση".

Ενώ σε ερώτηση για το τι θα πει μαζί με τον Ουμπίδες σε παίκτες και κόσμο τόνισε:

"Το να είσαι στον Ατρόμητο είναιπολύσημαντικό, ευλογία θα έλεγα. Κάποιοιαπ' έξω δεν μπορούν να το δουν, αλλά θα πρέπει να το καταλάβουν.Θα κάνουμε κάποιες συζητήσεις εγώ με τον Ούμπιδεςπου είμαστε οι πιο παλιοίστα αποδυτήρια γιατίαυτή η ομάδα έχει στόχους και όνειρα. Θέλω να πω στον κόσμο να είναι στο πλευρό μας να φωνάζει ότι και να γίνει, είτε είμαστε πίσω στο σκορ είτε μπροστά".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ