ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Kicker: "Ο Κάναντι είναι υποψήφιος για τη Νυρεμβέργη"

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το γερμανικό περιοδικό "Κicker" αναφέρει ότι η Νυρεμβέργη κοιτάζει την περίπτωση του προπονητή του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Ο Νταμιρ Κάναντι έχει κάνει εξαίσια δουλειά με την ομάδα του Ατρομήτου. Αυτή τη στιγμή οι Περιστεριώτες βρίσκονται στην 4η θέση της Super League και διατηρούν μαθηματικές ελπίδες για να σκαρφαλώσουν στην 3η θέση την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το έργο του Αυστριακού προπονητή φαίνεται ότι γίνεται γνωστό και εκτός συνόρων, αφού το γερμανικό περιοδικό " Kicker" εμφανίζει τον Κάναντι ως υποψήφιο για την τεχνική ηγεσία της Νυρεμβέργης για την επόμενη σεζόν. Η γερμανική ομάδα θέλει να κάνει επανεκκίνηση τη νέα σεζόν με έναν νέο προπονητή, ανεξάρτητα από την κατηγορία που θα αγωνίζεται, αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Νυρεμβέργης, Ρόμπερτ Παλικούτσα, φέρεται να έχει στα πλάνα του το όνομα του Κάναντι. Μάλιστα τον Ιανουάριο, όταν είχε ακουστεί ενδιαφέρον της Φορτούνα Ντίσελντορφ, ο Κροάτης ήταν υπεύθυνος σκάουτινγκ και σχεδιασμού ρόστερ της Φορτούνα, άρα γνωρίζει καλά την περίπτωση του προπονητή του Ατρομήτου.

Ο Κάναντι σχολίασε τις φήμες για το ενδιαφέρον της Νυρεμβέργης με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "transfermarkt", χωρίς να θέλει να προβεί σε κάποια αποκάλυψη: "Είμαι πολύ ευγνώμων για το ενδιαφέρον της Νυρεμβέργης. Έχω πρόβλημα στο να εκφραστώ δημόσια για κάποια ομάδα. Είμαι ακόμη σε άλλο κλαμπ με συμβόλαιο. Έχει να κάνει με την αφοσίωση. Όπως και να 'χει, η Γερμανία και η Bundesliga είναι ένα όνειρο για μένα. Αν με αναφέρουν συνέχεια, σημαίνει ότι εκτιμούν τη δουλειά μου".

Επίσης, ούτε ο τεχνικός διευθυντής της Νυρεμβέργης θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του στην εκπομπή "Franken Fernsehen": " Υπάρχουν πολλοί ενδιαφέροντες άνθρωποι στη βιομηχανία του ποδοσφαίρου. Η απόφαση για την θέση του προπονητή είναι πολύ σημαντική. Ξεκίνησα να δουλεύω πριν 14 μέρες, υπάρχει πολύ δουλειά να κάνω και πολλές συζητήσεις να γίνουν".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ