ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάχιλα: "Ήρθα στον Ατρόμητο για το Europa League"

Κάχιλα: "Ήρθα στον Ατρόμητο για το Europa League"

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου Ισραηλινού κεντρικού αμυντικού, Ταλ Κάχιλα, ο οποίος στην πρώτη του ανάρτηση επιφύλαξε ειδική αναφορά στην πρόκληση του Europa League.

Ενίσχυση από το Ισραήλ στην άμυνα του Ατρόμητου. Η ομάδα του Περιστερίου ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου στόπερ, Ταλ Κάχιλα, ο οποίος έχει και πορτογαλικό διαβατήριο.

Ο Κάχιλα γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της πόλης, Μπεϊτάρ. Εκεί ανήκει μέχρι πρότινος, καθώς αφέθηκε ελεύθερος πριν από λίγες ημέρες.

Φόρεσε και τη φανέλα της Μπνέι Γεχούντα, ως δανεικός το 2017. Τη σεζόν που τελείωσε πέτυχε δύο γκολ σε 16 ματς στην πρώτη κατηγορία τους πρωταθλήματος της πατρίδας του, ενώ αγωνίστηκε και σε δύο ματς στο Europa League.

Στην πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο ίδιος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υπογραφή του συμβολαίου, ενώ μίλησε για την πρόκληση του Europa League.

"Μετά από μια μεγάλη μέρα ιατρικών εξετάσεων, είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι έχω υπογράψει συμβόλαιο με τον Ατρόμητο. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω σε μια τέτοια ομάδα με μεγάλους στόχους φέτος που έχει ως πρόκληση το Europa League. Τα λέμε στο γήπεδο!".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ