ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι: "Όλα εξαρτώνται από εμάς"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Ξάνθη στάθηκε στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το τρίποντο.

Ο Ατρόμητος πήρε μια σημαντική νίκη επί της Ξάνθης με τον Νταμίρ Κάναντι να μένει απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Επίσης ο Αυστριακός έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το 3-5-2 με το οποίο αγωνίστηκε η ομάδα του. Ο Κάναντι σημείωσε:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για το αποτέλεσμα. Θέλαμε πάρα πολύ τους τρεις βαθμούς. Θέλω να πω ένα μπράβο στους παίκτες μου. Ήθελα να παίξουμε πολύ καλά στον τακτικό τομέα. Δημιουργήσαμε τις αντεπιθέσεις και θα μπορούσαμε να πετύχουμε άλλα δυο-τρία γκολ. Τίποτα άλλο. Πάλι και πάλι μπράβο στους παίκτες μου για την εικόνα τους και την προσπάθειά τους.

Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Η ομάδα ήξερε ότι θα μας δώσει πολύ μεγάλη δύναμη για τη συνέχεια. Είναι ακόμα 18 βαθμοί που μπορούμε να παλέψουμε. Όλα εξαρτώνται από μας. Πραγματικά είχε πολύ μεγάλη σημασία για μας η νίκη σήμερα. Η ομάδα δείχνει σταθερότητα σε άμυνα και επίθεση. Στο β’ ημίχρονο δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το 3-5-2. Έχει ποιότητα και ταχύτητα στην επίθεση. Θέλαμε να κλείσουμε τους χώρους και αυτό το καταφέραμε».

Για το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του:
«Όπως έχω πει κι άλλες φορές, δεν μπορώ να γίνω πολύ συγκεκριμένος. Το χειρίζεται ο εκπρόσωπός μου. Δεν έχουν αλλάξει πολλά από την προηγούμενη εβδομάδα».

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ