ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι: "Να εξελιχθούμε ομαδικά, δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τους Ουάρντα, Ντιγκινί"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νταμίρ Κάναντι μετά την ισοπαλία με τη Ξάνθη υποστήριξε πως η ομάδα του θα πρέπει να εξελιχθεί ομαδικά με τους παίκτες που έχει στο ρόστερ του.

Ο Ατρόμητος ήρθε ισόπαλος με τη Ξάνθη με το Νταμίρ Κάναντι μετά το τέλος της αναμέτρησης να τονίζει πως η ομάδα του θα πρέπει να εξελιχθεί ομαδικά καθώς πλέον δεν έχει στη διάθεση του παίκτες όπως ο Ουάρντα και ο Κάναντι που έβγαζαν ατομική ποιότητα.

Ο Αυστριακός στάθηκε και στη δουλειά που πρέπει να γίνει στην επίθεση ώστε να αναπτύσσεται καλύτερα στα επόμενα ματς ο Ατρόμητος.

«Το αποτέλεσμα είναι 0-0, αλλά σίγουρα θέλαμε να ξεκινήσουμε με μια νίκη στην έδρα μας. Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Στα δύο ημίχρονα είχαμε δυο – τρεις ευκαιρίες για να πάρουμε το προβάδισμα. Σε αυτή την περίπτωση θα είχαμε ένα διαφορετικό ματς. Ο αντίπαλος έπαιξε πολύ αμυντικά, αλλά εμείς έπρεπε να παίξουμε πιο γρήγορα. Τα δώσαμε όλα. Προσπαθήσαμε μέχρι τέλους και για αυτό είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους.

Νομίζω ο Ατρόμητος έχει ανέβει επίπεδο. Οι ομάδες που έρχονται εδώ παίζουν πολύ αμυντικά. Αυτό είναι βήμα προόδου για μας. Θα πρέπει να μάθουμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Αυτός είναι ο στόχος μας για να μείνουμε στις μεγάλες ομάδες».

- Για τις βαθιές μπαλιές από την άμυνα:
«Παίξαμε αυτό που λέτε κυρίως στο τέλος, όχι σε όλο το παιχνίδι. Πρέπει να συγχαρούμε και την Ξάνθη, αφού πέτυχε το στόχο της με τον τρόπο που έπαιξε».

- Για το πλάνο που είχε ο Ατρόμητος:
«Η Ξάνθη δεν έρχεται να παίξει μόνο αμυντικά. Έχει ποιοτικούς παίκτες και ο προπονητής έχει άλλη λογική. Ήθελαν τον βαθμό, τον πήραν και αυτό πρέπει να το αποδεχθούμε».

- Για το πού πρέπει να δουλέψει στη διακοπή του πρωταθλήματος:
«Νομίζω ότι έχουμε αρκετή δουλειά ακόμα. Πρέπει να ενσωματώσουμε τους νέους παίκτες και να δουλέψουμε κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, καθώς κάναμε λίγες ευκαιρίες».

- Για το αν θα συνεχίσει στο 4-4-2 και αν υπάρχει πιθανότητα ακόμα μίας μεταγραφής:
«Το σύστημά μας ήταν ίδιο όπως με τον Παναιτωλικό. Έχουμε πολλές δυνατότητες ως ρόστερ για να αλλάζουμε τους σχηματισμούς μας. Πλέον, δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε παίκτες ατομικά όπως είχαμε ο Ουάρντα ή ο Ντιγκινί και πρέπει να εξελιχθούμε ομαδικά και με τους ποιοτικούς παίκτες που ήδη έχουμε».

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ