ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι: "Να είναι ευχαριστημένος ο Ολυμπιακός με το πέναλτι που πήρε"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Κάναντι EUROKINISSI SPORTS

Ο Νταμίρ Κάναντι εξέφρασε την απογοήτευσή του που δεν κατάφερε ο Ατρόμητος να νικήσει τον Ολυμπιακό, ενώ δήλωσε ότι οι "ερυθρόλευκοι" άδικα διαμαρτύρονται για τη διαιτησία.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-2 με τον Ολυμπιακό: "Αρχικά θα ήθελα να σχολιάσω το αποτέλεσμα, με το οποίο δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι. Νομίζω ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Και δυστυχώς στο τέλος αδικούμαστε, γιατί η ισοπαλία ήρθε από ένα πέναλτι που πιστεύω ότι δεν ήταν. Δυστυχώς μας μένει η πίκρα ότι πήραμε μόνο έναν βαθμό από το παιχνίδι σήμερα. Νομίζω ότι παίξαμε ένα καλό παιχνίδι. Νομίζω ότι σήμερα κάθε οπαδός του Ατρομήτου πρέπει να είναι περήφανος.

Για αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε περισσότερο περήφανοι παρά από το τελικό αποτέλεσμα. Για αυτό μας δίνει τη δυναμική για τα επόμενα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν για να κατακτήσουμε στο τέλος μία θέση στο Γιουρόπα Λιγκ. Επίσης θα ήθελα να πω ότι ήταν μία δύσκολη εβδομάδα, γιατί είχαμε την Πέμπτη ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Για αυτό το λόγο σήμερα αν και πνευματικά ήμασταν κουρασμένοι, καταφέραμε και αντεπεξήλθαμε στις απαιτήσεις του αγώνα".

Με δεδομένη τη δυναμική του αντιπάλου, θεωρείτε ότι ήταν από τις πιο γεμάτες εμφανίσεις του Ατρομήτου;

"Δεν ξέρω αν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Αυτή τη σεζόν κάναμε πολύ καλά παιχνίδια. Σίγουρα μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και μετά από τρεις μέρες, πρέπει να είμαστε περήφανοι".

Ο προπονητής του Ολυμπιακού άφησε έντονα παράπονα για τη διαιτησία. Έχετε να πείτε κάτι;

"Εγώ δεν σχολιάζω αυτά που έχει πει ο αντίπαλος προπονητής. Νομίζω ότι θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι με το πέναλτι που πήρε στο τέλος ο Ολυμπιακός".

Ποιο ήταν το σκεπτικό για να δηλωθεί ο Μπουζούλαζιτς;

"Είχε πολλές κίτρινες κάρτες και νομίζω ότι ο Σάκιτς έκανε πολύ καλά τη δουλειά του. Νομίζω ότι στο δεύτερο μισό της σεζόν πάντοτε έρχονται τέτοια γεγονότα με κίτρινες κάρτες και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε. Πάντα έρχονται και τραυματισμοί που πρέπει επίσης να αντιμετωπίσουμε. Στο τέλος η ομάδα είχε μία εξαιρετική και σούπερ απόδοση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Χατζισαφί έσωσε στο 90' τον Ολυμπιακό, 2-2 με τον Ατρόμητο
Ζήτησε εξηγήσεις από τον Ουάρντα ο Ταχτσίδης
Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ