ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι: "Μας έσωσε η σούπερ απόκρουση του Γιαννιώτη"

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νταμίρ Κάναντι έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη επί μιας αρκετά δύσκολης ομάδας και αποθέωσε τον Γιαννιώτη.

Ο Ατρόμητος πήρε ακόμη μια νίκη, παρέμεινε στη πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά την επικράτηση του και επί της Ξάνθης και όπως ήταν φυσικό ο Νταμίρ Κάναντι είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος.

Ο Αυστριακός τεχνικός ήταν ικανοποιημένος από το γεγονός πως η ομάδα του κέρδισε ένα δύσκολο αντίπαλο ενώ αποθέωσε τον Γιαννιώτη για τη σούπερ απόκρουση που έκανε στη φάση του Γέντρισεκ και έσωσε την ομάδα του.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη νίκη απέναντι σε μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Στο ξεκίνημα του αγώνα και μέχρι το 20ό λεπτό, προσπαθήσαμε να βρούμε τα πατήματά μας στο γήπεδο και ήταν ένα διάστημα που η Ξάνθη μας πίεσε. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε και πιστεύω πως είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Είχαμε καλές στιγμές και το γκολ του Ουάρντα που μας έδωσε το πλεονέκτημα.

Η επανάληψη ξεκίνησε κι εκεί ο Γιαννιώτης έκανε μία… σούπερ απόκρουση , στη φάση με τον Γέντρισεκ. Καταφέραμε όμως να κρατήσουμε το «μηδέν» και με οργάνωση και πειθαρχία πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη που ήταν δύσκολη και γιατί απαιτούσε και σωστή πνευματική οργάνωση το παιχνίδι αυτό, έχοντας και την κούραση του αγώνα του κυπέλλου και του μεγάλο ταξιδιού προς την Ξάνθη. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας και τους περιμένω να μας βοηθήσουν και στο επόμενο παιχνίδι»

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ