ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάναντι: "Ήρθαμε για τη νίκη, είχαμε και τύχη"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νταμίρ Κάναντι ήταν χαρούμενος για την επικράτηση της ομάδας του επί της πρωταθλήτριας ΑΕΚ και ρωτήθηκε για το γεγονός πως όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν έναν διαφορετικό Ατρόμητο από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ατρόμητος πήρε μια μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ επικρατώντας της ΑΕΚ με 2-0 και διατήρησε το φετινό του αήττητο στο πρωτάθλημα παραμένοντας στο κυνήγι του ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου μετά το ματς εξέφρασε την ικανοποίηση του για αυτό το τρίποντο επί της πρωταθλήτρια ενώ ρωτήθηκε και για το γεγονός πως όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν έναν διαφορετικό Ατρόμητο απ' ότι ο ΠΑΟΚ με τον Αυστριακό να απαντάει πως σέβεται τις συμφωνίες που έχουν γίνει ανάμεσα στην ομάδα του και αυτή της Θεσσαλονίκης.

«Ο Ατρόμητος ήρθε για τους τρεις βαθμούς εδώ. Η ομάδα χάρηκε για τη μεγάλη νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια. Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε προβλήματα από τον Mπακάκη, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την αντιμετώπισή του. Πιστέψαμε πολύ στο τέλος στη νίκη και καταφέραμε με τις στατικές φάσεις να ανοίξουμε το σκορ».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για την τύχη που είχε η ομάδα του λέγοντας:
« Είχαμε την τύχη με το μέρος μας κυρίως στο πρώτο μέρος, αλλά στο β΄ημίχρονο δεν επιτρέψαμε στην ΑΕΚ να μας απειλήσει. Δουλέψαμε καλά στο κομμάτι της τακτικής. Η τύχη πάντα παίζει ρόλο στο ποδόσφαιρο».

Τέλος ρωτήθηκε αν είναι δίκαιο όλες οι ομάδες να αντιμετωπίζουν έναν διαφορετικό Ατρόμητο από τον ΠΑΟΚ και απάντησε: «Σέβομαι τις συμφωνίες μεταξύ των ομάδων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ