ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι: "Η πρώτη μας νίκη εδώ και 44 χρόνια"

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Μπρούνο, Φαβάρο EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος νίκησε στη Βοιωτία τον Λεβαδειακό 44 χρόνια μετά και ο Νταμίρ Κάναντι έκανε αναφορά σε αυτό με post στο facebook. Ο Αυστριακός τεχνικός στάθηκε ξανά στην πρωτιά της ομάδας του στους εκτός έδρας βαθμούς.

Ο Ατρόμητος θα κόψει τέταρτος το νήμα στη Super League, αλλά μία αγωνιστική πριν από το τέλος του πρωταθλήματος, είναι η ομάδα που έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους εκτός έδρας βαθμούς.

Με οκτώ νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες οι "κυανόλευκοι", έχουν συγκεντρώσει 29 βαθμούς μακριά από το Περιστέρι, ενώ ο δεύτερος στη σχετική κατάταξη ΠΑΟΚ έχει 28, με απολογισμό 8-4-3. Η ΑΕΚ είναι τρίτη με 27 πόντους, αλλά την τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με τον Απόλλωνα και μπορεί να περάσει τον Ατρόμητο, που παίζει στο Περιστέρι με την Κέρκυρα.

Ο Νταμίρ Κάναντι, μία μέρα μετά τη νίκη (1-0) επί του Λεβαδειακού στάθηκε σε αυτό με post στο facebook, ότι δηλαδή ο Ατρόμητος είναι πρώτος στους εκτός έδρας βαθμούς. Έκανε μάλιστα αναφορά στην πρώτη επικράτηση της ομάδας του στη Λιβαδειά έπειτα από 44 χρόνια. Τελευταίο τρίποντο στην πόλη της Βοιωτίας είχε καταγραφεί στις 17/2/1974, για τη Β' Εθνική.

Ο Αυστριακός προπονητής του Ατρόμητου έγραψε: "Τι επιτυχία, τι σπουδαία εμφάνιση! Χθες καταφέραμε και πανηγυρίσαμε την πρώτη μας νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό εδώ και 44 χρόνια! Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και στο προσωπικό. Παρεμπιπτόντως, είμαστε πρώτοι στους εκτός έδρας βαθμούς. Αυτός είναι σπουδαίος τρόπος να ξεκινήσουμε τη νέα εβδομάδα".

Κάναντι: "Η πρώτη μας νίκη εδώ και 44 χρόνια"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πέρασε και από τη Λιβαδειά ο Ατρόμητος, 1-0 τον Λεβαδειακό
Κάναντι: "Εμείς η ομάδα με τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ