ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι: "Η απόκρουση του Γιαννιώτη, το κρίσιμο σημείο"

SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, στάθηκε στην απόκρουση του Ανδρέα Γιαννιώτη στην εκτέλεση πέναλτι σχολιάζοντας τη νίκη των Περιστεριωτών επί του Πλατανιά στο Περιβόλια.

Μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ από τον Πλατανιά, αλλά κατόρθωσε να φθάσει στην ανατροπή ο Ατρόμητος και να φύγει με τη νίκη (1-3) από τα Περιβόλια στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Ο Αυστριακός τεχνικός των Περιστεριωτών, Νταμίρ Κάναντι, δήλωσε υπερήφανος για την ομάδα του και στάθηκε στην απόκρουση πέναλτι του Ανδρέα Γιαννιώτη στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για τον Πλατανιά, ειδικά για το πρώτο τέταρτο. Μετά με το πέναλτι, η απόκρουση του Γιαννιώτη μας βοήθησε και μετά είδαμε αυτό που ήθελα και κάναμε όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις. Είμαι υπερήφανος που πήραμε αυτούς τους τρεις βαθμούς.

Δεν είπα πολλά στο ημίχρονο. Μείναμε πιστοί στο παιχνίδι μας. Είχαμε περισσότερο πάθος, καλύτερους συνδυασμούς. Το σημείο καμπής ήταν η απόκρουση στο πέναλτι", υποστήριξε ο Νταμίρ Κάναντι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ