ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι: "Έχουμε περιθώρια εξέλιξης"

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την ευρεία νίκη της ομάδας του επί της Λαμίας με 3-0 αλλά τόνισε πως ο σύλλογος του Περιστερίου μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος.

Η άνετη νίκη του Ατρόμητου επί της Λαμίας με 3-0 άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Νταμίρ Κάναντι με τον Αυστριακό όμως να μην είναι ικανοποιημένος από τη συνολική βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας του καθώς όπως είπε θα έπρεπε να έχουν περισσότερους πόντους.

Ο Κάναντι τόνισε πως η ομάδα του έχει και άλλα περιθώρια εξέλιξης και περιμένει να τα δει στα επόμενα παιχνίδια. Χαρακτηριστικά δήλωσε:

"Σήμερα είναι σπουδαίο αποτέλεσμα για μας νικώντας 3-0. Το σημαντικό ήταν να κερδίσουμε και να φτάσουμε σε μια ισορροπία των γραμμών μας. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτό".

Για το αν ήταν η καλύτερη εμφάνιση της σεζόν:
"Θέλουμε και μπορούμε να εξελιχθούμε. Δεν είναι μόνο τα τρία γκολ, αλλά και οι ευκαιρίες να πετύχουμε κι άλλα τέρματα. Θέλουμε να βελτιωθούμε παραπάνω. Τώρα θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί στον επόμενο αγώνα κόντρα σε ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο".

Για το αν αυτή η εικόνα προσεγγίζει στα δικά του θέλω:
"Θέλουμε να το πετύχουμε αυτό. Να έχουμε ισορροπία στις γραμμές σας. Είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Αυτή η εξέλιξη είναι που θέλουμε να πετύχουμε. Την επόμενη αγωνιστική πρέπει να είμαστε ακόμα πιο προσεκτικοί στην άμυνά μας. Μην ξεχνάτε έχουμε 14 νέους παίκτες. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε περιθώρια εξέλιξης. Είναι πολύ σημαντικό ότι για τέταρτο σερί κρατήσαμε το μηδέν".

Για το πού μπορεί να φτάσει ο Ατρόμητος:
"Έχουμε ένα όραμα, ένα στόχο και πολλή δουλειά να κάνουμε. Δεν είναι εύκολη η δουλειά μας. Μας λείπουν πόντοι στο πρωτάθλημα, καθώς θεωρώ ότι έπρεπε να έχουμε περισσότερους".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ