ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάναντι: "Είναι πικρό να δέχεσαι γκολ στα τελευταία λεπτά"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ολυμπιακό ήταν στεναχωρημένος από το τελικό αποτέλεσμα και τη πρώτη ήττα της ομάδας του Περιστερίου.

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 2-1 γνωρίζοντας την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα με τον Νταμίρ Κάναντι μετά το τέλος της αναμέτρησης να δηλώνει στεναχωρημένος για το αποτέλεσμα αλλά ικανοποιημένος για τη μάχη που έδωσαν οι παίκτες του.

Ο Αυστριακός δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία του αγώνα και επίσης τόνισε ότι είναι πικρό να δέχεσαι γκολ στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα.

"Με το αποτέλεσμα δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι. Θέλαμε οπωσδήποτε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι η κόκκινη κάρτα ήταν πολύ καθοριστική, γιατί στο 57' έπρεπε να παίξουμε με δέκα παίκτες. Ήταν μία σκληρή απόφαση για εμάς. Και νομίζω ότι μετά από αυτό το γεγονός δείξαμε έναν απίστευτο χαρακτήρα, δώσαμε μία μεγάλη μάχη γιατί θέλαμε να κερδίσουμε τον έναν βαθμό.

Είχαμε την τεράστια ευκαιρία με τον Μάντσον και τον Κουλούρη. Δώσαμε μία τεράστια μάχη και για αυτό το λόγο είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες. Δώσαμε τα πάντα και θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου για την σημερινή προσπάθειά μας".

Όταν η ομάδα σας είναι αήττητη, μένει με δέκα παίκτες και χάνει στο τέλος, πόσο πικρό είναι αυτό το αποτέλεσμα;
"Σίγουρα είναι πάντα πικρό όταν δέχεσαι γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο από μία στατική φάση. Εμείς θα πρέπει να δούμε πώς θα αντιδράμε σε τέτοιες φάσεις".

Έχετε δει τις φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο; Θεωρείτε ότι ο Ατρόμητος αδικήθηκε και ο διαιτητής έπαιξε ρόλο για την εξέλιξη του ματς;
"Δεν θέλω για αυτό να μιλήσω σήμερα. Αυτό είναι κομμάτι του παιχνιδιού, εγώ δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Δέχομαι όλες τις αποφάσεις. Κάθε άνθρωπος προσπαθεί για το καλύτερο κι εγώ προσωπικά συγκεντρώνομαι στη δική μου ομάδα. Θα προσπαθήσουμε απέναντι στον Απόλλωνα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Εκεί εστιάζουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ