ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάναντι: "Δεν νομίζω να είδατε ένα φιλικό σήμερα"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ατρόμητος δικαιούταν το βαθμό στο ματς με τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Νταμίρ Κάναντι ενώ ο Αυστριακός τεχνικός αναφέρθηκε και στα όσα λέγονταν πριν το παιχνίδι των δυο ομάδων.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ ο Νταμίρ Κάναντι υποστήριξε πως η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί στην διαιτησία.

Ο Κάναντι απάντησε και σε όσα λέγονταν πριν την αναμέτρηση λέγοντας χαρακτηριστικά πως κανείς δεν είδε ένα φιλικό ματς αλλά μια αναμέτρηση με πάθος και ένταση.

«Ήταν μια δίκαιη ισοπαλία. Το πρώτο ημίχρονο δουλέψαμε ώστε να κλείσουμε τους χώρους του ΠΑΟΚ γιατί είχαμε διαβάσει πολύ καλά το παιχνίδι του. Στο δεύτερο ημίχρονο με την αλλαγή του συστήματος η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και αντιδράσαμε καλύτερα. Ίσως με την ευκαιρία του Κωτσόπουλου να αξίζαμε κάτι παραπάνω. Πολλά συγχαρητήρια γιατί η ομάδα πέτυχε πάρα πολλά κόντρα σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο».

Για τα όσα λέγονταν πριν από το ματς:
«Δεν νομίζω ότι είδατε ένα φιλικό ματς. Δημιουργήθηκαν ευκαιρίες και έπαιξαν δύο ομάδες με μεγάλο πάθος. Εμείς ως Ατρόμητος είχαμε πολύ καλή αντιμετώπιση του ματς».

Για την διαιτησία:
«Ο κ. Λουτσέσκου απάντησε, εγώ δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο».

Για την εικόνα του Ατρόμητου:
«Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο τα πήγαμε πολύ καλά με τους Ενσικουλού και Μπρούνο στα φτερά που δεν είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Νομίζω ότι δικαιούμασταν από την παρουσία μας τον βαθμό».

Για τον στόχο της ομάδας:
«Έχω δηλώσει ότι ο στόχος είναι η πεντάδα. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες. Πρέπει να μαζέψουμε τους βαθμούς που θέλουμε. Περίπου 45 βαθμούς. Πρέπει να κοιτάμε κατευθείαν το επόμενο παιχνίδι και να αφήνουμε πίσω μας το προηγούμενο».

Για τα 50 παιχνίδια που συμπλήρωσε στον πάγκο του Ατρόμητου:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω συμπληρώσει 50 παιχνίδια. Είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Είμαι χαρούμενος που πήραμε τον πρώτο μας βαθμό κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να τα δίνουμε όλα και ευχαριστώ τον Ατρόμητο για αυτούς τους 15 μήνες που είμαι εδώ».

Για το αν πίστευε μια τέτοια πορεία όταν η Ντινάμο απέκλειε τον Ατρόμητο το καλοκαίρι:
«Εγώ πάντα πιστεύω στην ομάδα μου. Εγώ κάνω τη δική μου δουλειά, εσείς τη δική σας. Τότε μετά την Ντιναμό Μπρεστ περάσαμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, τη διαχειριστήκαμε πολύ σωστά και χαίρομαι πολύ που προοδεύσαμε ως ομάδα και είμαστε σήμερα σε αυτό το σημείο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ